Spillested
Event location

Studio

Spilledato
12. apr — 11. maj
Priser
Man-lør: 95 kr.
Unge u/25 & studerende (man-tors): 60 kr.
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
Oplyses efter premieren

Audition

Hvor langt vil du gå for at få din drømmerolle?

Et intimt setup: En kvinde, der går til en casting for at få den filmrolle, hun så inderligt drømmer om. En caster og en instruktør, der begge har magten til at sige go eller no-go. Drømmen om at blive fremkaldt er i deres hænder.

Historien er skruet sammen af manuskriptforfatter Jenny Lund Madsen, der de senere år har skrevet til tv-serier som ”Rita” og ”Mercur” på TV 2 og ”Bedrag” på DR. I AUDITION går hun i kødet på de magtstrukturer, der findes mellem arbejdsgiver og ansat.

Den håbefulde kvinde giver sig hen til længslen efter berømmelse og kaster sig tillidsfuldt ud i det ukendte. Med åbne øjne og blottet hjerte forvilder hun sig ind i en verden, hun ikke kan navigere i, og kommer ud på virkelig dybt vand. AUDITION har et skær af den lurende uhygge, som vi ser hos filmskaberen David Lynch: Vi er i hendes verden, i hendes drøm om at blive en stjerne, men det viser sig, at folk ikke altid er det, de giver sig ud for at være. Og hvordan siger man fra og holder fast i sig selv i det øjeblik, der bliver råbt ’action!’?

Som publikum er du fluen på væggen. AUDITION er i familie med forestillingen ”Premiere”, hvor vi tog dig med bag scenekulisserne og ind i skuespillernes verden af angst, intriger og private hemmeligheder. Nu bringer vi dig ind i filmens hemmelige rum, ind i de spændingsfelter, som lurer fra den første casting til final cut. Oplev et vibrerende hold af Aarhus Teaters skuespillere med Anne Plauborg i rollen som kvinden, der drømmer om en hovedrolle. Aarhus Teaters huskunstnere, Sargun Oshana og David Gehrt, tager sig af instruktion og scenografi.

AF Jenny Lund Madsen ISCENESÆTTELSE Sargun Oshana SCENOGRAFI David Gehrt LYS- & LYDDESIGN Kim Glud, Ise Klysner Kjems MEDVIRKENDE Anne Plauborg, Mette Døssing, Luise Skov, Anders Baggesen, Mathias Skov Rahbæk

NB! introduktion til forestillingen onsdag 24. april
Vi tilbyder denne dag en kort introduktion til forestillingen fra kl. 18.30 i Scala Foyer. Tilmelding ikke nødvendig og alle er velkomne uagtet billet til aftenens forestilling.

Scala Foyer - tid til hygge

Nyd en simreret fra Cafe Hack i Scala Foyer

Simreret inkl. en øl kr. 125,- 
Simreret alene kr. 85,-

Den er klar allerede en time før forestillingens start på hverdage og efter forestillingen på lørdage.  Ønsker du at vente til efter forestillingen, skal det bestilles i baren inden forestillingen eller i pausen.

Hvis du vil være sikker på at retten er klar kan den købes forud ved at klikke på billedet:

Simreret i Scala Foyer

Café Hack tilbyder også teatermiddage, drinks og lette retter i restaurationslokalerne.
Se aktuel menu og åbningstider