Spillested
Event location

Studio

Spilledato
12. apr — 11. maj
Priser
Man-lør: 95 kr.
Unge u/25 & studerende (man-tors): 60 kr.
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
1 time og 55 min.

anmeldelser

Jyllands-Posten / “I Aarhus Teaters ”Audition” smelter virkelighed og fiktion sammen Ville du bryde ind, hvis du var vidne til et overgreb? Det ville de fleste af os nok tænke om os selv. Men hvad så, hvis vi sætter vores principper på prøve? I ”Audition” er det ikke til at sige, hvad der er skuespil, og hvad der er langt over grænsen. ... Endnu en gang er Sargun Oshana i sit es som iscenesætter på Aarhus Teaters kælderscene Studio. ”

Århus Stiftstidende / “"Audition" er et vellykket møde mellem en substantiel tekst, en iscenesættelse som drilsk arbejder med mange fiktionslag, en scenografi, som gelinde matcher forestillingens koncept, og fem skuespillere som kan deres metier.”

Kristeligt Dagblad / “På Aarhus Teater vender Sargun Oshana fiktionen rundt mod sit publikum, så man føler sig ramt, involveret og medskyldig. ... Jenny Lund Madsen og Sargun Oshana har skabt et stærkt labyrintisk værk med en helt særlig ungdommelig autenticitet i # MeToo-bølgens kølvand. ”

Iscene.dk / “Audition på Aarhus Teater rammer plet med sin publikumsinddragende leg mellem fakta og fiktion. ...”

Ungtteaterblod.dk / “Det er en fascinerende og fed forestilling, som helt klart skal opleves igen. ... Det fascinerende ved forestillingen er, at vi har Baggesen, som spiller instruktør og Oshana, som er den oprindelige instruktør til forestillingen. Audition leger tydeligt med flere ”virkeligheder” ... Herved bliver det klart, at vi er et publikum i salen, og at skuespillerne er skuespillere, som spiller en handling for os.”

Scenekanten.com / “... Jeg kan godt lide udtrykket. Jeg kan lide, at jeg bliver usikker og slynget rundt mellem vinkler, fiktion og virkelighed.”

wrdsmth.xyz / “De fire blækhuse kastes især efter forestillingen for Anne Plauborgs skuespil og Anders Baggesen modspil. Samt ideen bag forestillingen og det faktum instruktøren (Sargun Oshana, red.) er tro mod ideen lige til det sidste. ”

Information / “Audition er bestemt ikke en hyggelig teateroplevelse, men det er rent formmæssigt et virkelig interessant eksperiment, der roder godt og grundigt rundt i publikums opfattelse af grænserne mellem virkelighed og fiktion.”

NB! introduktion til forestillingen onsdag 24. april
Vi tilbyder denne dag en kort introduktion til forestillingen fra kl. 18.30 i Scala Foyer. Tilmelding ikke nødvendig og alle er velkomne uagtet billet til aftenens forestilling.

Audition

Hvor langt vil du gå?

Et intimt setup: En kvinde, der går til en casting for at få den filmrolle, hun så inderligt drømmer om. En caster og en instruktør, der begge har magten til at sige go eller no-go. Drømmen om at blive fremkaldt er i deres hænder.

Den håbefulde Alice giver sig hen til længslen efter berømmelse og kaster sig tillidsfuldt ud i det ukendte. Med åbne øjne og blottet hjerte forvilder hun sig ind i en verden, hun ikke kan navigere i. AUDITION har et skær af den lurende uhygge og leger med realismen. Vi er i hendes verden, i hendes drøm om at blive en stjerne, men det viser sig, at folk ikke altid er det, de giver sig ud for at være.

Historien er skruet sammen af manuskriptforfatter Jenny Lund Madsen, der de senere år har skrevet til tv-serier som ”Rita” og ”Mercur” på TV 2 og ”Bedrag” på DR.

AUDITION er i familie med forestillingen ”Premiere”, hvor vi tog dig med bag scenekulisserne og ind i skuespillernes verden af angst, intriger og private hemmeligheder. Nu bringer vi dig ind i filmens hemmelige rum, ind i de spændingsfelter, som lurer fra den første casting til final cut. 

SERVICEMEDDELELSE TIL PUBLIKUM
Publikum er i AUDITION en del af forestillingen og vil derfor opleve live instruktion samt interaktion med de medvirkende fra det øjeblik, publikum træder ind i rummet. God fornøjelse.  

Liveinstruktion under Audition

AF Jenny Lund Madsen ISCENESÆTTELSE Sargun Oshana SCENOGRAFI David Gehrt LYSDESIGN Kim Glud MEDVIRKENDE Anne Plauborg, Mette Døssing, Luise Skov, Anders Baggesen, Mathias Skov Rahbæk

Scala Foyer - tid til hygge

Nyd en simreret fra Cafe Hack i Scala Foyer

Simreret inkl. en øl kr. 125,- 
Simreret alene kr. 85,-

Den er klar allerede en time før forestillingens start på hverdage og efter forestillingen på lørdage.  Ønsker du at vente til efter forestillingen, skal det bestilles i baren inden forestillingen eller i pausen.

Hvis du vil være sikker på at retten er klar kan den købes forud ved at klikke på billedet:

Simreret i Scala Foyer

Café Hack tilbyder også teatermiddage, drinks og lette retter i restaurationslokalerne.
Se aktuel menu og åbningstider