Spillested
Event location

Store Scene

Spilledato
15. nov — 21. dec

Aldersgruppe:
Fra 7 år
Spilletidspunkter
Man-fre kl. 17.00
Lør kl. 16.00
Priser
Fre – søn: 160 – 390 kr.
Tirs – tors: 115 – 345 kr.
Børn/u25/stud.: 60 kr.
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
Oplyses efter premieren

NB! introduktion til forestillingen torsdag 6. december
Vi tilbyder denne dag en kort introduktion til forestillingen fra kl. 16.00 i Kampmann Salen. Tilmelding ikke nødvendig og alle er velkomne uagtet billet til aftenens forestilling.

Den uendelige historie

En fortryllende flyvetur til fantasiens land for hele familien

DEN UENDELIGE HISTORIE af tyske Michael Ende er blevet kaldt verdens bedste børnebog – og med god grund. Drengen Bastian bliver mobbet i skolen og søger tilflugt i en bog med titlen DEN UENDELIGE HISTORIE. Her møder han landet Fantásien, hvor Den Barnlige Kejserinde er syg, og Intetheden fejer hen over hendes rige og suger alt til sig. Bastian følger med åndeløs spænding drengen Atréju i hans tapre kamp mod den sære sygdom, der truer med at slå både kejserinden og landet Fantásien ihjel. Bastian drages uimodståeligt ind i historien og bliver selv en del af den.

Det er en farverig fortælling om at overgive sig til kunsten og miste jordforbindelsen. En gribende hyldest til fantasien og litteraturen, til ubekymret at lade sig rive med af det fantastiske. Tag med ind i den utrolige fantasy-fabel befolket med magiske dyr og skabninger som drager, trolde, gnomer og varulve. Et eventyr med alt, hvad barnlige sjæle kan begære, og samtidig den første forestilling på Aarhus Teaters nye, ombyggede og topmoderne Store Scene.

Oplev den unge, fremadstormende Anton Hjejle i rollen som Bastian. Han fik sit gennembrud i DR’s dramaserie ”Liberty” som sønnen Christian. Atréju spilles af Ashok Peter Pramanik, der har medvirket i en lang række forestillinger på Aarhus Teater, bl.a. ”Brødrene Løvehjerte”. Forestillingens helt nye titelnummer er skabt af den populære sanger, komponist og ”Voice Junior”-coach, Oh Land. Hun medvirker dog ikke personligt i forestillingen.  

Aarhus Teater ønsker at takke Købmand Herman Sallings Fond for at gøre ombygningen af Store Scene mulig.

AF Michael Ende DRAMATISERING Nina Wester OVERSÆTTELSE Hanne Lund Joensen ISCENESÆTTELSE Jacob Schjødt SCENOGRAFI & LYSDESIGN Benjamin La Cour KOSTUMEDESIGN Astrid Lynge Ottosen LYDDESIGN Lars Gaarde TITELNUMMER Oh Land MEDVIRKENDE Anton Hjejle, Ashok Pramanik, Jacob Madsen Kvols, Kim Veisgaard, Marie Marschner, Jonas Kriegbaum, Hanne Windfeld, Michiel van Leeuwen, Louise Bonde*, Mathias Bøgelund*, Magnus Haugaard*, Josephine Reumert Grau* m.fl.

*Studerende ved DDSKS, Aarhus

Video - forestillingen bliver til

FORESTILLINGSSPONSOR CAC FONDEN