Spillested
Event location

Studio

Spilledato
23. - 26. maj
Spilletidspunkter
Tors-fre: 16.00-19.00,
Lør: 11.00-15.30
Søn: 11.00-18.00
Priser
Gratis
Varighed
12-15 minutter

Nothing Happens

EN VIRTUAL REALITY-OPLEVELSE MED ANIMATIONSFILM

 

Det er en iskold dag i udkanten af byen. Langsomt og lydløst begynder en menneskemængde at tage form blandt birketræerne i det sneklædte landskab. Kun akkompagneret af krageskrig danner menneskene en række langs med horisonten. De er samlet for at bevidne en hændelse. Ingen siger noget, alle venter på at noget skal ske… men hvad? 

NOTHING HAPPENS består af to sammenhængende dele, en animationsfilm og en VR-oplevelse. Som film er værket et visuelt stærkt og tankevækkende møde, hvor man oplever at betragte og blive betragtet. I VR-oplevelsen stilles der spørgsmålstegn ved betragterens rolle, idet man inviteres til aktivt at deltage i hændelsen. Som publikum bliver man suget ind i animationens unikke og sanselige verden – man betragter ikke længere blot værket, man ér i det.

Det prisvindende par Michelle og Uri Kranot, bryder med forestillingerne om, hvad animation kan. De bevæger sig i grænselandet mellem installationskunst, teknologi og animation, der i høj grad inddrager og udfordrer sin beskuer. 

DIRECTORS Michelle and Uri Kranot / ART DIRECTOR Michelle Kranot / VR DEVELOPER Milan Grajetzki / TECHNICAL DIRECTOR Morten Andersen / MUSIC Uri Kranot / SOUND Sofie Birch, Milan Grajetzki / ANIMATION Juliette Viger, Marine Duchet, Fabien Corre, Michelle Kranot / COMPOSITE Sara Aunbirk, Uri Kranot / PRODUCERET AF Marie Bro Dansk Tegnefilm /  CO-PRODUCERET AF The Animation Workshop / FOTO VR@ANNECY - "Nothing Happens" © F. Blin/CITIA

Konceptualiseret og skabt i samarbejde med Sara Topsøe-Jensen / Carte Blanche 

trailer