Spillested
Event location

Scala

Spilledato
21. — 23. mar
Spilletidspunkter
Tors-fre kl. 19.30
Lør kl. 16.00
Priser
270 kr.
Unge u/25 & studerende (tors): 60 kr.
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
1 time og 55 min uden pause

Pursuit of Happiness

Prisvindende internationalt gæstespil om grænseløse lykkeriddere
— Gæstespil fra Nature Theater of Oklahoma og EnKnapGroup

Menneskets ret til at stræbe efter lykken er uløseligt forbundet med den amerikanske drøm. Men hvad er lykke, og er der ingen grænser for, hvor langt vi vil gå for at få den?

Spænd sporerne og tag med ind i en potent, morsom og overrumplende teater-western, hvor whiskyen flyder, næverne sidder løst, og konflikter løses med bly og seksløbere. Her gælder alle kneb tilsyneladende, når det handler om at realisere den amerikanske drøm og blive sin egen lykkes smed. Begær, grådighed, vold, plyndring og hæmningsløs egoisme blomstrer som krogede kaktusser i den stegende ørken. Og hvordan kan al den chokerende og hårdtslående galskab på næsten Quentin Tarantinosk vis alligevel ride ind i en strålende, karikeret Hollywood-solnedgang?

I et opfindsomt og stærkt underholdende mix af teater, performance og dans blusser det vilde vesten op i al sin mytiske kraft. Den prisvindende og anmelderroste forestilling er skabt af den verdensberømte New York-baserede performancegruppe Nature Theater of Oklahoma i samarbejde med seks dansere fra det internationalt berømmede, slovenske dansekompagni EnKnapGroup.

”Forestillingen genererer et orgie af billeder, minder og følelser i publikums hjerter og hoveder.”
— Anmeldelse i den hollandske avis Theaterkrant

KONCEPT, TEKST & INSTRUKTION Pavol Liska, Kelly Copper LYSDESIGN Luka Curk KOSTUMEDESIGN Katarina Škaper SKABT OG FREMFØRT AF EnKnapGroup, Luke Thomas Dunne, Ida Hellsten, Bence Mezei, Ana Štefanec Knez, Jeffrey Schoenaers, Lada Petrovski Ternovšek

Trailer fra forestillingen