Spillested

Godsbanens Åbne Scene

Spilledato
15. aug- 1. sep

OBS! Der anvendes stroboskoplys
Spilletidspunkter
Man-fre kl. 19.30
Lør kl. 16.00
Priser
Man – lør: 270 kr.
Unge u/25 & studerende (man-tors): 60 kr.
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
80 min uden pause

Anmeldelser

Aarhus Stiftstidende / “Christian Lollikes "Revolution" er fyldt med underholdende, groteske og tankevækkende forvandlinger.”

Den 4. væg / “Forestillingen er grinagtigt deprimerende! Jeg griner mig igennem min dårlige samvittighed, da jeg mødes af et mix af humoristisk, absurd skuespil og skræmmende sande udtalelser.”

Gregersdh.dk / “Et forsøg på at skubbe til vores bevidsthed om, hvor vaklende og hjælpeløse vi står over for syndfloder af mere eller mindre selvskabte problemer.”

mortenhede.dk / “Velproduceret scenekunst”

www.wrdsmth.xyz / “De fem blækhuse gives for den sorte satire, morsomme idé med IKEA som global løsning, det groteske fysiske udtryk til sidst i stykket og den vellykkede afslutning. ”

8000.dk

POV. / “(Lollike) har endnu en gang kastet sig ud i et teaterstykke, som provokerer, som moraliserer og som stiller spørgsmål ved den måde, vi har indrettet vores samfund på. ... Med Revolution skal han have fem stjerner, fordi han tør tage tidens mest alvorlige emne op og gøre til seværdigt scenekunst. Og et ekstra plus: Lollike pirrer altid til vores samvittighed og tvinger os til at tage stilling.”

Kristeligt Dagblad / “Skuespillerne Jacob Madsen Kvols, Rikke Lylloff, Marie Marschner og Kjartan Hansen udfylder flot deres glinsende, anonymiserende masker og udviser mageløs kropskontrol i de til overflod koreograferede scener. ... " Revolution" efterlader os med et ugengiveligt billede af den ultimative exit."”

Peripeti / “Forestillingen kan varm anbefales til folk med hang til en vild omgang teatralitet ...”

Kulturtid.dk / “Det er underligt, tankevækkende, veludført og underholdende. ”

Ungtteaterblod.dk / “Revolution (er) bestemt ... et besøg værd.”

Revolution

Christian Lollike rundbarberer følelsen af politisk afmagt

Finanskrise. Økonomisk krise. Politisk krise. Værdikrise. Befolkningskrise. Flygtningekrise. Energikrise. Klimakrise. Vi lever i krisernes tidsalder. Der er behov for radikale løsninger på de store udfordringer. Ja, mon ikke der kort og godt skal en revolution til.

I Christian Lollikes nye forestilling REVOLUTION artikulerer fire mennesker trangen til oprør og spørger hinanden om man kan forestille sig en anden verden. En verden uden klimaforandringer, kriser, overbefolkning og overproduktion. Mere end nogensinde er der behov for radikale løsninger på de udfordringer, vi står overfor. Kom med når Christian Lollike undersøger, om vi er klar til at definere og skabe en ny virkelighed. Om vi er klar til en gennemgribende forandring.

Forestillingen, der er skabt i samarbejde med Sort/Hvid, spiller vi både i og ude af huset. For selv om vi moderniserer og bygger Store Scene om, ligger vi ikke på langs. Aarhus Teater rykker i stedet en række aktiviteter ud i byen – som nu REVOLUTION, der først spiller på Godsbanens Åbne Scene og senere rykker ind på Stiklingen.

Med afsæt i tekster af kunsthistoriker Mikkel Bolt Rasmussen går instruktør Christian Lollike til stålet og ruller hele sit anarkistiske arsenal ud. Franciska Zahle laver scenografi og kostumedesign, som hun de seneste to sæsoner gjorde på både ”Medea"og Christian Lollikes ”Hospitalet”. 

OBS! Revolution spiller først på Godsbanens Åbne Scene og herefter på Stiklingen. Det er samme forestilling begge steder. Køb billet på Stiklingen i oktober her.

AF Christian Lollike Med tekster af Mikkel Bolt Rasmussen og tekstfragmenter af Sigrid Johannesen ISCENESÆTTELSE Christian Lollike & Sigrid Johannesen SCENOGRAFI & KOSTUMEDESIGN Franciska Zahle MUSIKALSKE ARRANGEMENTER & REPETITØR Niels Søren Hansen LYSDESIGN Anders Kjems LYDDESIGN Ise Klysner Kjems MEDVIRKENDE Marie Marschner, Jacob Madsen Kvols, Rikke Lylloff, Kjartan Hansen

Video fra forestillingen

Find Åbne Scene

Åbne Scene ligger på Godsbanen

Brug indgangen 3A som er lige ved.
Kommer du ad andre indgange søg da mod Foyeren.

Se oversigtskort nedenfor

Kort _over _Godsbanen