Spillested

Godsbanens Åbne Scene

Spilledato
15. aug- 1. sep
Spilletidspunkter
Man-fre kl. 19.30
Lør kl. 16.00
Priser
Man – lør: 270 kr.
Unge u/25 & studerende (man-tors): 60 kr.
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
Oplyses efter premieren

Revolution

Christian Lollike rundbarberer følelsen af politisk afmagt

Finanskrise. Økonomisk krise. Politisk krise. Værdikrise. Befolkningskrise. Flygtningekrise. Energikrise. Klimakrise. Vi lever i krisernes tidsalder. Der er behov for radikale løsninger på de store udfordringer. Ja, mon ikke der kort og godt skal en revolution til.

I Christian Lollikes nye forestilling REVOLUTION artikulerer fire mennesker trangen til oprør og spørger hinanden om man kan forestille sig en anden verden. En verden uden klimaforandringer, kriser, overbefolkning og overproduktion. Mere end nogensinde er der behov for radikale løsninger på de udfordringer, vi står overfor. Kom med når Christian Lollike undersøger, om vi er klar til at definere og skabe en ny virkelighed. Om vi er klar til en gennemgribende forandring.

Forestillingen, der er skabt i samarbejde med Sort/Hvid, spiller vi både i og ude af huset. For selv om vi moderniserer og bygger Store Scene om, ligger vi ikke på langs. Aarhus Teater rykker i stedet en række aktiviteter ud i byen – som nu REVOLUTION, der først spiller på Godsbanens Åbne Scene og senere rykker ind på Stiklingen.

Med afsæt i tekster af kunsthistoriker Mikkel Bolt Rasmussen går instruktør Christian Lollike til stålet og ruller hele sit anarkistiske arsenal ud. Franciska Zahle laver scenografi og kostumedesign, som hun de seneste to sæsoner gjorde på både ”Medea"og Christian Lollikes ”Hospitalet”. 

OBS! Revolution spiller først på Godsbanens Åbne Scene og herefter på Stiklingen. Det er samme forestilling begge steder. Køb billet på Stiklingen i oktober her.

AF Christian Lollike Med tekster af Mikkel Bolt Rasmussen og tekstfragmenter af Sigrid Johannesen ISCENESÆTTELSE Christian Lollike MEDINSTRUKTØR Sigrid Johannesen SCENOGRAFI & KOSTUMEDESIGN Franciska Zahle MUSIKALSKE ARRANGEMENTER & REPETITØR Niels Søren Hansen LYSDESIGN Anders Kjems LYDDESIGN Ise Klysner Kjems MEDVIRKENDE Marie Marschner, Jacob Madsen Kvols, Rikke Lylloff, Kjartan Hansen

Teaser fra forestillingen