Spillested
Event location

STORE SCENE

Spilledato
3. maj - 15. juni 2019
Spilletidspunkter
Man-fre kl. 19.30
Lør kl. 16.00
Priser
Fre – søn: 265 – 495 kr.
Man – tor: 220 – 450 kr.
Unge u/25 & studerende (man-tors): 60 kr.
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
Oplyses efter premieren

The Rocky Horror Show

Kultmusicalen, der går grassat i glamrock og gavmild erotik

THE ROCKY HORROR SHOW er en djævelsk underholdende hyldest til science fiction og ufrivilligt morsomme B-gyserfilm. Musicalen er skabt af Richard O’Brien og danser af sted på plateausko og musikalsk kærlighed til 50’ernes rockabilly tilsat 70’ernes glamrock.

Figurer og handling er samplet fra gyserkataloget og Outer Space. Parret Brad og Janet farer vild i en stormfuld skov og strander på et mindre slot, hvor Riff Raff, den skumle butler med pukkelryg, byder dem ind. Her huserer Dr. Frank-N-Furter – spillet af Aarhus Teaters Jacob Madsen Kvols - som i bedste Frankenstein-stil afslører sit nykreerede monster, den perfekte og smukke Rocky Horror.

Kultmusicalen svømmer i seksuel flertydighed. Som når Dr. Frank-N-Furter kommer til syne i dameundertøj, netstrømper, rød læbestift og goth-makeup og får det unge par til at besvime med sangen ”Sweet Transvestite”.

Det oser af sex, og der bliver leget med alle hetero-, homo- og biseksuelle positioner med tydelige referencer til 70’ernes glamrock-idoler som David Bowie og Marc Bolan. Frivolt, fjollet, uhørt og uhøjtideligt på samme tid. Men først og fremmest er det et monstrøst og rock’n’roll-gyngende udstyrsstykke med masser af dans og hitperler, der går lige i g-strengen: ”Time Warp”, “Touch-A-Touch-A-Touch-A-TouchMe”, “Hot Patootie – Bless My Soul” og “Dammit, Janet!”.

Musikken er arrangeret af kapelmester Jens Helleman og spilles live, når Aarhus Teaters forførende hold af skuespillere og dansere går ”Rocky Horror”-amok. 

OBS! Forestillingen indeholder seksuelle scener og egner sig ikke for børn under 15 år

Af Richard O’Brien / Originalt Kostumedesign Sue Blane / Musikalske Arrangementer Richard Hartley / Yderligere Musikalske Arrangementer Simon Beck / Oversættelse Mathias Flint / Teaterforlag Nordiska ApS KBH

Iscenesættelse Moqi Simon Trolin / Scenografi & Kostumedesign Ida Marie Ellekilde / Koreografi og staging Birgitte Næss-Schmidt / Kapelmester & Arrangør Jens Hellemann / Lysdesign Mathias Hersland / Lyddesign Lars Gaarde

Medvirkende Jacob Madsen Kvols, Marie Marschner, Mathias Flint, Simon Mathew, Sofia Nolsøe, Holger Østergaard, Kjartan Hansen, Nanna Cecilie Bang, Anders Bilberg, Mary Jacolbe, Luc Boris André Kouadio, Morten Lindemann Olsen,  Simon Glæsel, Dina Fie Lorentzen, Stine Andersen

Musikere Søren Bigum, Peter Hellemann, Michel Bock Svane, Johan Toftegaard Knudsen, Jens Hellemann

FORESTILLINGSSPONSOR VILHELM KIERS FONDEN

bliv klogere på Rocky-universet

Bliv klædt på hjemmefra

Ingen Rocky Horror Show uden masser af interaktion fra publikum. Køb The Rocky Horror Kit.

Under forestillingen kan du som publikum deltage fra salen ved at anvende udvalgte rekvisitter. Der findes utroligt mange forskellige “manualer“ til, hvor meget du kan gøre. I Aarhus Teater har vi udvalgt de rekvitter, som er nemmest at være med på. Og mest af alt handler det om at være med!

Køb hele pakken med rekvisitterne hjemmefra til den dag du skal se forestillingen. Så står den klar til afhenting i forhallen til Store Scene på dagen. Det eneste, du så skal gøre, er at klæde dig på, klæde dig ud - eller klæde dig af - hjemmefra. 

Rhs Kit

The Rocky Horror Kit indeholder: Hvid konfetti, en mini vandpistol, en programavis, en latexhandske, en rysle, en lille festhat og et par spillekort.

Så er du klar til at: 

1) Kaste konfetti, når Betty og Ralph kommer ud af kirken
2) Tage avis over hovedet, når Janet stiger ud af bilen i regnvejret
3) Sprøjte vand op i luften for at være det stormvejr Brad og Janet er fanget i
4) Lyse med lygten under omkvædet i sangen There’s a light (Der’ et lys) 
5) Stille dig op og danse med på The Time Warp dansen
6) Tage latexhandske på under Frank-N-Furters skabelse af Rocky og klaske den i kanten, når Frank-N-Furter tager sine handsker på
7) Trutte i truthorn, pifte og klappe efter Frank-N-Furters tale om sin skabning og hylde ham sammen med hans gæster
8) Kaste resten af din konfetti under sangen: I Can Make You A Man / Reprise, hvor Frank-N-Furter bliver gift med Rocky
9) Tage festhat på under middagsselskabet
10) Kaste spillekort under sangen I’m Going Home (Nu må jeg hjem), når Frank-N-Furter synger linjen: ”Kort til lykke – kort til mig”

Husk, at Store Scene er fredet, så vis generelt hensyn.
Fx tillader vi ikke ris, levende lys og decideret vandkamp.

God fornøjelse!

Du kan også hente pdf´en Virgins Guide til The Rocky Horror Show herunder (udleveres også med kittet)

Aarhus Teater _RHS_virginsguide

Videogalleri

Musikken

 Kom i stemning med soundtracket fra filmen.

Forestillingen spilles på dansk på Aarhus Teater, men udvalgte sanglinjer og vers vil være beholdt på engelsk. Nyoversættelsen er af Mathias Flint, som også stod bag de danske tekster til West Side Story i forrige sæson.

 

Rundt om teateroplevelsen

Fuldend teateroplevelsen med en smule ekstra

Kom til gratis introduktion af forestillingen onsdag 8. maj
Vi tilbyder denne dag en kort introduktion til forestillingen fra kl. 18.30 i Kampmann Salen. Tilmelding ikke nødvendig og alle er velkomne uagtet billet til aftenens forestilling.

-------------------------------------------------------------------------------------

Forsyn dig i pausen med vin, cava, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks ad libitum for kun 65 kr. pr. person.

Klik på billedet for køb af Nem Pause til forestillingen

Nem Pause på Store Scene

------------------------------------------------------------------------------------ 

Nyd en middag før eller efter forestillingen. Menuen sammensættes dagligt af køkkenchefen og kan tilkøbes på udvalgte aftener. Middagen nydes på Cafe Hack, og når aftenens menu er købt via hjemmesiden,er der samtidig reserveret bord i restauranten.

På hverdage kan du nydes en toretters menu serveret inden forestillingen fra kl. 17.30. På lørdage, når der spilles eftermiddagsforestilling, serveres en fireretters menu efter endt forestilling.
Se mere om aftenens menu på: cafehack.dk/menukort

Klik på billedet for bestilling af teatermenu mandag-fredag (udvalgte datoer)

Teatermenu man-fredag

Klik på billedet for bestilling af teatermenu lørdag (udvalgte datoer)

Teatermenu lørdag

Vind billetter til premieren

Vis os dit vildeste outfit, største entusiasme og bedste begejstring

The Rocky Horror Show er mere end en forestilling. Den er et levende rum med et aktivt publikum som har opnået ikonisk status. 

Men hvad kan vi vente os af jer publikum? 

Hiv telefonen frem.

Film det outfit DU ville tage på til at se filmen/forestillingen.
Film din version af Time Warp dansen.
Eller film hvordan du hjælper med at få ekstra lange øjenvipper på din bedste ven, så han er klar til teaterturen. 

Del din film med forestillingens instruktør Moqi Trolin og kostumedesigner Ida Marie Ellekilde. Måske er det DIG de inviterer med til premieren på årets teaterfest? 

Upload din film her