Spillested
Event location

Studio

Spilledato
17. jan — 16. feb

OBS! Der bruges stroboskop- og UV-lys. Under forestillingen vil publikum også skulle stå op.
Spilletidspunkter
Forestillingen spilles kun på engelsk
Priser
Man – lør: 95 kr.
Unge u/25 & studerende (man-tors): 60 kr.
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
Oplyses efter premieren

NB! introduktion til forestillingen onsdag 23. januar
Vi tilbyder denne dag en kort introduktion til forestillingen fra kl. 18.30 i Scala Foyer. Tilmelding ikke nødvendig og alle er velkomne uagtet billet til aftenens forestilling.

Untz - untz -untz

Et techno-rave, der billedbomber dine sanser

"Untz, untz, untz, untz, untz, untz, untz, untz …”

”UNTZ - UNTZ - UNTZ” er lyden af det pulserende technobeat og lyden af raveren, der slipper kontrollen i det snittende stroboskoplys på dansegulvet. Tag med ind i en fascinerende blotlæggelse af techno-rave-kulturen. Giv dig hen til et glødende møde mellem krop og forsvinden, lys og mørke, stilstand og bevægelse, organiske blink og eksponeret eksistens.

”UNTZ - UNTZ - UNTZ” er et besættende og neonfarvet billedmaleri, hvor dansen presses ud i de yderste kroge af det fysisk mulige. Forestillingen skabes af Fors Works aka Martin Forsberg. 

Som koreograf er han internationalt anerkendt for sine hypermodernistiske danseforestillinger, der hele tiden udfordrer betydningen af tid og sted, det regelbundne og det overskridende. I forestillingen møder du en danser, som folder sig ud i et scenedesign lavet af Aarhus Teaters husscenograf, David Gehrt.

OBS! Forestillingen spilles kun på engelsk

KOREOGRAFI Martin Forsberg SCENOGRAFI David Gehrt LYDDESIGN Mitja Nylund MEDVIRKENDE Nastia Ivanova