Spillested
Event location

Scala

Spilledato
19. - 20. okt
Spilletidspunkter
Kl. 10.30
Kl. 14.00
Priser
65 kr. inkl. gebyr
Varighed
35 min. uden pause

anmeldelser

Teateravisen / “En skæg danseforestilling, hvor børnenes monsterbilleder og vilde fantasi får frit løb i en sjov blanding af teater, moderne dans og hiphop”

Body Parts

Humoristisk danseforestilling med gys og gåsehud i nattens drømmeland

To søskende kan ikke sove. Der er så mange lege, der mangler at blive leget! Men i seng skal man jo, for det siger de voksne. Så ligger de der i mørket. Søvnen vil ikke komme, og dyner forvandler sig til hyggelige spøgelser og natlamperne til skovens ildfluer. Vampyrer, zombier og monstre maser sig ind i skyggerne på væggen.

Som alle børn må de to søskende finde balancen mellem fantasi og virkelighed på deres legende rejse gennem natten. Det er både spændende og lidtskræmmende, men mest af alt sjovt og fuld af overraskelser.

Body Parts er en humoristisk danseforestilling om at turde gå ind i mørket og komme lidt stærkere ud i lyset igen. Gå trygt med ind i Uppercut Danseteaters besjælende univers, hvor breakdance og moderne dans smelter sammen i Louise Seloys smukke koreografi.

Forestillingen er et gæstespil fra Uppercut Danseteater

Af Cecilie Eken / Iscenesættelse Torkild Lindebjerg / Koreografi Louise Seloy / Scenografi Amanda Wickmann / Komponist Peter Peter / Medvirkende Maja Juel og Fatih Berber