Spillested

I Aarhus

Spilledato
20. maj - 13. juni 2020
Spilletidspunkter
Man-fre kl. 18.00
Lør kl. 16.00
Priser
95 kr. inkl. gebyr
Varighed
Oplyses senere

Dødsbo

Et bevægende møde med døden og de efterladte minder

Når vi mister dem, vi elsker, står vi tilbage med de ting, de efterlader. Indbo og effekter, der knytter sig til den afdøde. Som minder os om det menneske, vi har mistet. Vi går omkring i de forladte rum og må forholde os til, hvilke ting vi må give videre. Hvad vil vi beholde, og hvad må vi give slip på?

Med Dødsbo inviterer vi dig ind i det levede liv hos en afdød. To skuespillere tegner et portræt af det menneske, hvis ting nu står tilbage sammen med alle minderne. Dødsbo er et sanseligt og bevægende møde med døden og de tanker, vi er efterladt med, når vi har mistet.

Dødsbo er skabt af den prisbelønnede og nyskabende instruktør Sargun Oshana.

Koncept og iscenesættelse Sargun Oshana / Medvirkende Ellaha Lack m. fl.

Om udflugten

Med UDFLUGTEN rykker Aarhus Teater ud i byen med mobile forestillinger på udvalgte matrikler. Her får du nye og særegne oplevelser i krydsfeltet mellem teater og virkelighed, billedkunst, koreografi, musik og film. Her får du nye øjne på steder, du ikke normalt har adgang til, og møder mennesker, du måske sjældent eller aldrig har truffet.

I UDFLUGTEN har vi for eksempel tidligere åbnet en lukket del af Aarhus Havn for publikum med forestillingen Fragt. Vi har været i det pumpende rave-miljø i Techno på GBAR, og i sidste sæson tog vi i Tivoli Friheden efter lukketid med forestillingen Friheden.

UDFLUGTEN er din eksklusive mulighed for at være en del af unikke og anderledes scenekunstneriske møder med livet i Aarhus og omegn.