Spillested

Rundt i Aarhus

Spilledato
14. - 28. sept

OBS! Vandreforestilling som starter på Banegården
Spilletidspunkter
Man-fre kl. 17.00
Lør kl. 16.00
Priser
95 kr. inkl. gebyr
Varighed
2 timer uden pause

Jeg er her!

fortællinger om hjemløshed

Inspireret af byens Poverty Walks indtager vi byens rum. Med Jeg er her! skaber vi en audiowalk, der guider dig rundt i den by, du tænker, du kender så godt. Her viser vi, hvordan livet i Aarhus også kan være, når du møder fem hjemløses stemmer og fortællinger om livet på gaden.

Vi tager dig med ind i et scenekunstnerisk værk, der kombinerer lydkunst, byvandring, iscenesættelse og dokumentarisme. Her kan ubegribelige fortællinger blive begribelige. 

Jeg er her! er din mulighed for at se en usynlig del af byens mangfoldige liv.

OBS!
- Forestillingen anfales fra 16 år og opefter
- varighed gående/stående i 2 timer
- påklædning efter vejret og vandrevenligt fodtøj anbefales
- der er ingen pause, så medbring egen vand 

Koncept og bearbejdelse Petrea Søe og Tine Voss Ilum / Iscenesættelse Petrea Søe / Lydunivers Marie Koldkjær Højlund

Om udflugten

Med UDFLUGTEN rykker Aarhus Teater ud i byen med mobile forestillinger på udvalgte matrikler. Her får du nye og særegne oplevelser i krydsfeltet mellem teater og virkelighed, billedkunst, koreografi, musik og film. Her får du nye øjne på steder, du ikke normalt har adgang til, og møder mennesker, du måske sjældent eller aldrig har truffet.

I UDFLUGTEN har vi for eksempel tidligere åbnet en lukket del af Aarhus Havn for publikum med forestillingen Fragt. Vi har været i det pumpende rave-miljø i Techno på GBAR, og i sidste sæson tog vi i Tivoli Friheden efter lukketid med forestillingen Friheden.

UDFLUGTEN er din eksklusive mulighed for at være en del af unikke og anderledes scenekunstneriske møder med livet i Aarhus og omegn.