Spillested
Event location

Stiklingen

Spilledato
28. - 31. jan
Spilletidspunkter
Man-fre kl. 19.30
Priser
125 kr. inkl. gebyr

Mermaid Show

Skånselsløs performance om havfruen som havuhyre

Er du klar til en vild og skamløst grænseoverskridende teateroplevelse? Så glæd dig til at møde den New York-baserede koreograf og performancekunstner Ann Liv Young og hendes dybhavsbombe af et performanceshow, Mermaid Show.

Her vender hun vrangen ud på Disneys prinsesseagtige havfrue-skikkelse og bringer hende tilbage til folkloren og de gamle eventyr. Til dengang, hvor havfruens forførende sirenesang gjorde seje søfolk så skøre og liderlige, at de måtte surres fast til masten for ikke at kaste sig i bølgerne.

Men Ann Liv Young går videre end det. For hvad sker der, når havfruen med bare bryster og slimet hale råber og synger sin kvindelighed ud i hovedet på publikum? Når hun forvandler sig til et glubsk og flænsende havuhyre, der stirrer dig lige i øjnene?

Youngs egentlige projekt er den interaktion, der sker mellem hende som kunstner og publikum. Hun er både tirrende grovkornet, saftig og poetisk, vild og vulgær. Efter mere end 10 års provokerende performanceværker på amerikanske og europæiske scener kaldes hun stadig både ’gal’, ’genial’ og ’skandaløs’.

Én ting er dog sikker: Kedelig er hun ikke, og ingen går uanfægtet fra hendes shows.

Forestillingen er et internationalt gæstespil fra Ann Liv Young

Af og med Ann Liv Young / Dramaturg Michael Guerrero / Performere Ann Liv Young, Marissa Mickelberg, Tom Curitore