Spillested
Event location

Scala

Spilledato
26. - 30. okt
Spilletidspunkter
Man-fre kl. 19.30
Lør kl. 16.00
Priser
315 kr. inkl. gebyr
Varighed
2 timer og 25 min inkl. pause

anmeldelser

Fyns Stiftstidende / “Humoristisk, skæv og rørende lægeromanmusical”

Jyllands-Posten / “Varm og charmerende dansk pop-musical om knuste hjerter og brækkede ben”

Så længe mit hjerte slår

Giro 413-musical med kærlighed til danskpoppens sange

”Rør ved mig”, ”Rigtige venner”, ”To lys på et bord”, ”Glemmer du”, ”Lille Sommerfugl”, ”Skibet skal sejle i nat”, ”Se Venedig og dø”: Syng de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for dit indre øre.

Så længe mit hjerte slår er en ny musical og en varmblodet kærlighedserklæring til danskpoppens sange, som vi kender dem fra Giro 413. Sange, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet i vores liv, både når kærligheden blomstrede, og når den var uopnåelig.

Det er en rundhåndet og humoristisk kærlighedshistorie om en moden sygeplejerske, som bor sammen med sin alene-mor og først kan flytte hjemmefra, da moderen dør. Sygeplejersken forelsker sig i en overlæge, som er gift. Alligevel lover han hende guld og grønne skove, indtil hun bliver gravid, og han beslutter sig for at vende tilbage til sin kone. I stedet for at gå i spåner, lærer hun at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene.

Tag med ind i en Giro 413-musical gennemsyret af varme og kærlighed, alvor og inderlighed i både sang og fortælling. Så længe mit hjerte slår blev i 2018 Reumert-nomineret som bedste musikforestilling.

Forestillingen er et gæstespil fra Folketeatret 

Iscensættelse og dramaturgi Heinrich Christensen / Scenografi Helle Damgaard / Kapelmester Adi Zukanovic / Medvirkende Marie Mondrup, Tom Jensen, Søren Birch Plum, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Morten Christensen, Troels II Munk, Marie Nørgaard, Sonja Oppenhagen