Spillested
Event location

Stiklingen

Spilledato
14. sept. - 14. okt.
Spilletidspunkter
Denne forestilling spiller ikke længere på Aarhus Teater
Varighed
75 min uden pause

anmeldelser

Jyllands-Posten / “Hverdagsmænd som Tom og Alex er en genre, som Lykkegaard og Ellegaard mestrer til fuldkommenhed. Deres gode forvandlingsfjæs rummer både jovialiteten, følsomheden og fjogetheden, og helt tæt på, som vi sidder, er deres afdæmpede spil en fornøjelse”

Berlingske / “Hvis man vil se to vidunderlige skuespillere forgylde deres materiale, så er "Livet, hvor svært ka' det være?" et skoleeksempel på, hvad scenecharme og erfaringsbaseret, tilsyneladende ubesværet skuespilkunst kan.”

Kulturkupeen / “Lykkegaard og Ellegaard kan det hele, og teksterne er upåklagelige med indlagte vittigheder, som går hjem, hver og én.”

Livet - hvor svært ka' det være?

Ellegaard og Lykkegaard på aarhus teater 

Livet, hvor svært ka' det være? er en poetisk og humoristisk fabuleren over livets forskellige stadier set gennem et livslangt venskab. Vi følger vennerne Tom og Alex fra de dør til deres allerførste møde i barndommen. For historien fortælles baglæns!

Når livet fortælles baglæns
Vi begynder altså med døden - så er det triste ligesom overstået. Så følger en række genkendelige livskapitler: Fra senilitet med åbent tishul, over modenhed og ældregymnastik, midtvejskriser og absurde bodelinger. Vi fortsætter kronologisk baglæns med karriere, familie, den store kærlighed og livets tilfældigheder. Derefter de grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab - sværget med blod! Og vi slutter selvfølgelig med begyndelsen. Et venskab, der begynder med slikposer, snotnæser og - nåja - åbent tishul. 

Præsenteres i samarbejde med Folketeatret

Af Vase & Fuglsang, Ellegaard & Lykkegaard / Iscenesættelse Vase & Fuglsang / Scenografi Kirsten Brink / Medvirkende Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard

Forstå livet baglæns