Spillested
Event location

Studio

Spilledato
8. nov - 2. dec

Anbefales fra 15 år
Spilletidspunkter
Denne forestilling spiller ikke længere på Aarhus Teater
Varighed
90 min. uden pause

anmeldelser

Teaterkikkerten / “På Aarhus Teater har Sargun Oshana og David Gehrt – ligesom med ”#amlet” – formået at imødekomme sit unge publikum og tale til det. Teatret får en grundig rystetur og lader ingen hæmninger blokere forholdet mellem publikum og skuespillere. ”

Aarhus Update / “Det er en stor musikalsk genfortolkning af L.O.C.´s raptekster, der finder sted på Aarhus Teater. Helt sikkert en oplevelse værd. ”

Gaffa / “Aarhus Teater tager ordentligt fat og fanger essensen af L.O.C. ... En lille, stor musikforestilling.”

I scene / “Fascinerende, frastødende og interessant. ... Momentets fortolkning af L.O.C.'s tekster (er) en interessant oplevelse, du ikke har hørt eller set før.”

Aarhus Stiftstidende / “Rap-poesi dygtigt omsat til scenen. ... At sætte L.O.C.'s tekstunivers i scene for at tiltrække nye og unge tilskuere til teatret er både oplagt og fint valg. Og forestillingen har mange styrker og finesser.”

Ungtteaterblod.dk / “’Momentet’ skal ... have mine allerstørste anbefalinger med på vejen. ... befriende at komme ned i Studio og blive forarget, forvirret og fortryllet endnu engang. ... en berigelse at få lov til at opleve L.O.C og hans univers gennem diverse forskellige stoddere, der både kan få dig til at grine og græde, og gennem ordene, der på en helt ny måde får lov til at ramme dig dér, hvor du er allermest sårbar.”

Læs hvad anmelderkorpset mener om forestillingen på GENTÆNK TEATERANMELDELSEN

Momentet

En musikalsk forestilling bygget over L.O.C.'s tekster

Rapperen L.O.C. har gennem sit omfattende værk sendt en lang række arketypiske figurer ud i gaderne og nattelivet: Fjolset, Stripperen, Bagmanden, Libertineren, Løgneren, Hustleren, Hjerteknuseren, Stalkeren, Rygerhovedet, Homien, Gentlemanden, Frelseren. Hans musikalske univers er råt og provokerende, og teksterne emmer af nærvær og et hedt ønske om at sparke til konformiteten gennem længsel og drømme.

I ”Momentet” låner fire af Aarhus Teaters skuespillere kød og krop til L.O.C.’s fascinerende karakterer, og sammen og hver for sig vælter de ud i byen i en strøm af kendte og forførende beats.

OBS! Vær opmærksom på at forestillingen er præget af seksualiserede tekster og opsat i et cirkulært rum, hvor man som publikum sidder meget tæt på skuespillerne. Vi anbefaler forestillingen til alle over 15 år. 

Iscenesættelse Sargun Oshana / Scenografi David Gehrt / Musikarrangement Ronnie Flyvbjerg Olsen / Musiker og musikarrangør Johannes Eberl Smed / Medvirkende Nanna Bøttcher, Marie Marschner, Simon Mathew, Kjartan Hansen

Rundt om og tæt på L.O.C.s sange