Spillested
Event location

Studio

Spilledato
16. feb - 16. mar 2018
Priser
Denne forestilling spiller ikke længere på Aarhus Teater
Varighed
75 min. uden pause

anmeldelser

Weekendavisen / “Stilsikker forestilling prædiker glimrende millennial-teater for de allerede indviede. Og byder på et stort gennembrud for Asta Kamma August, der formår at være personlig på vegne af en hel generation.”

Information / “Det er en umiskendelig ung vibe over Studio, selvom Aarhus Teater er et gammelt hus fuld af traditioner. De tør gå i nye retninger, afprøve nye formater og vende op og ned på de gængse forventninger til, hvad en teaterforestilling er.”

Peripeti / “"Sjældent har jeg mødt et så lydhørt, ømt og indsigtsfuldt signalement af samtidens 25+ årige"”

AarhusUpdate / “"Det er sjovt og reflekterende teater [...] endnu en spændende, udfordrende og horisontudvidende forestilling på Studio-scenen"”

iScene / “"et humoristisk og rammende billede af en generations søgen efter identitet og kærlighed – ikke mindst til sig selv. "”

Den 4. væg / “Alt i alt var jeg mere glad, da jeg tog derfra end da jeg kom, og det takker jeg forestillingen for. ”

Scenekanten.com / “"Se den hvis du har lyst til at opleve et frirum med plads til middelmådige sårbarheder, pinlig tavshed og morsomme genkendelige ærligheder"”

8000.dk / “"Stærk og vedkommende teater med monologer der åbner op ind til en lyrisk verden."”

Århus Stiftstidende / “en skøn forestilling, hvor ensomhed og længslen efter lykke bliver serveret i et sjældent velfungerende miks af humor og smerte.”

Teaterkikkerten / “Som publikum inviteres man ind i de bløde gemakker, og er fra start på lige fod med skuespillerne.”

Ungtteaterblod.dk / “En aften i ærlighedens tegn ...”

My Heartache Brings All the Boys to the Yard

Nanna Cecilie Bang gennemlyser tidens hjertefeber

Ny dansk dramatik af Nanna Cecilie Bang, som med spidende (selv)ironi går i kødet på millenniumgenerationen. En generation, der har hobetal af kontakter på sociale medier, men føler sig ensom bag skærmene og cigaretterne, som de stadig øver sig i at ryge på den smarte måde. En generation, der for alt i verden ikke vil være middelmådig, og alligevel i sidste ende ikke kan holde det filter ud, som de selv og andre spejler sig igennem.

For som én af karakterne gentagende spørger sig selv: ”Måske bliver jeg bare ikke lykkeligere, end jeg er nu?”

Med ‘My Heartache Brings all the Boys to the Yard’ fortsætter vi Aarhus Teaters eksperimenterende Studiokoncept. Her får publikum en anderledes, dynamisk teateroplevelse, hvor forestillingen udfordrer grænsen mellem fiktion og fakta. 

Nanna Cecilie Bang er uddannet ved Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2014 og modtog i 2015 som skuespiller Reumerts Talentpris. Sideløbende er hun også dramatiker og havde i starten af 2017 premiere på stykket ”True. Story” på Sort/Hvid i København. ”My Heartache brings all the Boys to the Yard” er hendes første stykke til Aarhus Teater.

 

Video fra forestillingen

Af Nanna Cecilie Bang / Iscenesættelse Morten Lundgaard / Scenografi David Gehrt / Medvirkende Christian Hetland, Anna Nøhr Tolstrup , Asta Kamma August