Spillested
Event location

Stiklingen

Spilletidspunkter
Forestillingen spiller ikke længere på Aarhus Teater
Varighed
55 min.

anmeldelser

8000.dk / “Livsbekræftende teater som når helt ud til publikum”

Scenekanten.com / “Især lokale unge vil få sig en dejlig og underholdende oplevelse i denne skildring af deres egen verden”

Kulturmor.dk / “En nærværende og fin oplevelse, som er oplagt for både unge og voksne”

mortenhede.dk / “Forestillingen er iscenesat med humor og opfindsomhed. Den henvender sig til unge, men fungerer bestemt for aarhusianere i alle aldre.”

OMG - Kærlighed og andre katastrofer

Kan man gradbøje katastrofer?

Kan man gradbøje katastrofer?
En krig er en katastrofe… men det kan en bums i panden jo også være. At pisse i bukserne er altid en katastrofe. Særligt, hvis du kun ejer ét par.

Kærlighed er fantastisk, men kan også ende som en katastrofe, fordi der er så meget på spil. Så meget at miste.

I en tid fyldt med katastrofer ude i verden: terror, flygtningestrømme og oversvømmelser, kan de små og store katastrofer i vores liv godt blive glemt - men de er der hele tiden!

Findes der en gud, der kan stilles til ansvar, når alt går galt? Hvordan tackler en lille gul kanariefugl at blive lukket ud til gadens vilde måger? Og når en fisk svømmer mod strømmen, opad Aarhus Å, hvor ender den så henne?

OMG er er et udbrud, der bruges om stort og småt. Når et fly rammer et tårn - eller man bliver ramt af en mågeklat. Det er også den nye forestilling af OPGANG2 TURNÉTEATER og Pia Marcussen. 

En ungdoms- og voksenforestilling om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, deres konsekvenser og hvordan vi påvirker hinanden – bevidst og ubevidst. I OMG er der fokus på det helt nære.

Skrevet og instrueret af Pia Marcussen / Med Stinne Henriksen, Jakob Svensmark, Sami Idrissi Hvidtfeldt og Henrik Andersen

 

Trailer fra forestillingen

OM OPGANG2 TURNETEATER

For femte gang rykker Opgang2 Turnéteater ind på Aarhus Teater med ny dansk dramatik for unge og voksne skrevet af Reumertvinder Pia Marcussen, der i 2017 blev hædret af Danske Dramatikere med prisen som årets Børne- og Ungdomsmanuskriptet for HABIBI. 

Tidligere forestillinger fra Opgang2 Turnéteater har talt venskabsfortællingen 4 EVER (Reumert, Årets Børne-/Ungdomsforestilling 2014), skilsmisse- og immigrations-dramaet SUNNY SIDE (Informations B&U top-10 i 2016) og 2017s anmelderroste HABIBI, der ramte lige ned i debatten om danskhed, radikalisering og identitet.

Opgang2 Turnéteater er garant for højaktuelle og debatskabende teateroplevelser med bid, musik og humor. Hvert år spiller Opgang2 Turnéteater cirka 150 turnéforestillinger rundt om i hele landet, hvor perioden på Aarhus Teater er en unik mulighed for at opleve forestillingen på hjemmebane.

”Opgang2 har en skøn evne til at sætte sig ind i, hvordan det er at være teenager. Ikke hvordan forældre tror, at teenagere har det, men hvordan teenagerne selv oplever, at det er at være klemt mellem forventninger og drømme.”
Anne Middelboe Christensen, Information, 2016