Spillested
Event location

Stiklingen

Spilledato
28. - 30. aug
Spilletidspunkter
Denne forestilling spiller ikke længere på Aarhus Teater
Varighed
70 min

anmeldelser

Magasinet KBH / “... balancen mellem selvudlevering og selvironi [er] så nøje iscenesat, at man som publikum ikke kan andet end at lade sig rive med og klukle...”

Politiken / “Det er skamløst underholdende, når fire ukuelige skuespillere helt korporligt demonstrerer egne fejl og mangler”

Teater1 / “Bedst som man tror, at nu er grænsen for intime bekendelser og fysisk ekshibitionisme nået, så overskrides den igen af de medvirkende...”

Information / “Kære, modige skuespillere. I er fulde af sandheder og skønheder. Både indeni og udenpå. Tak for tilliden!”

Weekendavisen / “En glimrende, morsom og velfungerende forestilling, der tilmed er modig nok – hvis man altså tænker på dét, som skuespillerne selv investerer.”

Opvisning i lavt selvværd

Send utopiske kropsidealer i skammekrogen

Du kender det sikkert godt. Følelsen af ikke at være god nok, ikke at være smuk nok, ikke at være en god nok ven, datter, kæreste, medarbejder. Det lave selvværd er som et destruktivt tabu, der bestemmer alt for meget i vores liv. Som et ødelæggende monster forvrænger det vores selvbillede og udvisker vores realitetssans.

Det vil forestillingen ”Opvisning i lavt selvværd” gerne gøre op med. Vi hiver skammen, skyldfølelsen, selvpiskeriet og mindreværdet frem i lyset. Og vi vender kroppens hadepunkter – fra strittende ribben og slatne baller til høj pande, hage, øjenlåg, appelsinhud og det helvedes hår.

Alt sammen udfoldet i ublu detaljer.

Publikum inviteres til en offentlig terapisession, hvor skuespillerne Peter Flyvholm, Anders Mossling, Kitt Maiken Mortensen og Xenia Noetzelmann konkurrerer om, hvem der er mest selvudleverende. Forestillingen bygger på skuespillernes egne historier.

Glæd dig til en modig opvisning i betroelser uden filter.

Gæstespil fra Cheer Extreme i samarbejde med S/H

Af Cheer Extreme / Medvirkende Peter Flyvholm, Anders Mossling, Kitt Maiken Mortensen, Xenia Noetzelmann