Spillested
Event location

Scala

Spilletidspunkter
Denne forestilling spiller ikke længere på Aarhus Teater
Varighed
90 min uden pause

The vampire revolution

Danseforestilling med Den Kgl. Ballets dansekompagni Corpus

Vi tror ikke på at klimaforandringer, overbefolkning og det nuværende forbrug kan fortsætte, som det gør nu.

Vi kan ikke fortsætte med at skrige mere, højere, hurtigere, vækst, vækst, vækst. Tænk hvis vi er dem, som ikke kan mere. Som ikke vil mere. Dem, som vil have en anden fortælling. En historie, vi kan tro på.

Vi tror på revolutionen som en gennemgribende transformation af det hele.

Sort/Hvid og Den Kongelige Ballets Corpus skaber med THE VAMPIRE REVOLUTION en revolution, hvor de demokratiske spilleregler er sat ud af kraft, og vold bliver en del af løsningen. Med udgangspunkt i fortællingen om oprørske unge og corny vampyrer er THE VAMPIRE REVOLUTION en undersøgelse af, om oprøret overhovedet er muligt. Om revolutionen findes, eller om den er blevet til en kliche? Og om dens venstreorienterede retorik har mistet sin potens, suget tør for blod og spyttet ud som tom mainstream?

THE VAMPIRE REVOLUTION er et samarbejde mellem Sort/Hvid, Aarhus Teater og Corpus – et nyt dansekompagni ved Den Kongelige Ballet, som består af seks dansere og ledes af danser og koreograf Tim Matiakis. Samarbejdet mellem instruktør Christian Lollike og koreograf Tim Matiakis har tidligere resulteret i de stærkt roste forestillinger I FØLING om de danske soldater i Afghanistan og UROPA om menneskers flugt og asylkrisen.

OBS! forestillingen har tekstpassager som fremføres på engelsk

 

Koncept Christian Lollike og Tim Matiakis / Instruktør og Koreograf Christian Lollike og Tim Matiakis / Tekst Christian Lollike i samarbejde med Holdet*/ Scenograf og Kostumedesigner Marie Rosendahl Chemnitz /  Lysdesign Morten Kolbak/  Lyddesigner og komponist Asger Kudahl / Medvirkende (Corpus Ensemble) Hazuki Kojima, Nastia Ivanova, Zoé Bernabéu, Alexander Stæger, Pierre Piton, Marco Herløv Høst


*Tekstfragmenter Fra ‘The End Of Protest: A New Playbook For Revolution’ Af Micah White 2016 Og Revolution Af Christian Lollike Og Mikkel Bolt Samt Tekster Af Pierre Piton, Zoé Bernabéu Og Lærke Mejlgaard.

Trailer fra forestillingen