Spillested
Event location

Studio

Spilledato
Denne forestilling spiller ikke længere på Aarhus Teater
Varighed
80 min uden pause

anmeldelser

Information / “Nogle ' teaterforestillinger' skal opleves med andre sanser end synet. De skal mærkes. Sådan en performance er nyeste skud på stammen af Aarhus Teaters Studio-eksperimenter. ' Untz - Untz - Untz' tager publikum med på en historisk og sansemættet rejse ind i technomusikken. ... Untz - Untz - Untz er så absolut en alternativ teateroplevelse. For nogen en introduktion til en helt ukendt verden, for andre måske et glædeligt gensyn.”

8000.dk / “Det var en god oplevelse, som med fordel kunne have varet hele natten, hvis man har lyst til at danse sig fri af undertrykkelsen”

JP / “Man må først og fremmest lette på kasketten over, at Aarhus Teater med dette projekt undersøger grænselandet imellem performanceteater og moderne dans. Den slags eksperimenter bør netop også kunne foregå på de store teatre.”

Aarhus Stiftstidende / “.."Untz, Untz, Untz" falder i to dele - et foredrag og en dansesekvens, begge dele dygtigt solofremført af den russiske danser Nastia Ivanova. .Aarhus Teater ... skal have ros for på den måde at tage fat i emner, som ellers er underbelyst i teaterverdenen.”

Ungtteaterblod.dk / “forestillingen flytter sig fra foredraget til at vi som publikum lukkes ind i et afskærmet rum med strobelys og hårdtslående beats; her fordyber Nastia Ivanova sig fuldkommen i technoen med imponerende vridninger af sin krop og med en indtagelse af dansegulvet i en energi-eksplosion, der er til at tage at følge på.”

Scenekanten.com / “En forestilling om techno-rave-kulturen…really? Altså mekaniske rytmer der er gået i selvsving, blinkende lys der gør dig svimmel, knæklys og alkohol. I en flot gammel kolos som Aarhus Teater? ... Gennem noget som faktisk er ret simpelt – et oplæg og et dansegulv – blev vi vist, hvordan vi nogle gange skal opleve for at forstå og gøre det ukendte kendt.”

Untz - untz -untz

Et techno-rave, der billedbomber dine sanser

"Untz, untz, untz, untz, untz, untz, untz, untz …”

”UNTZ - UNTZ - UNTZ” er lyden af det pulserende technobeat og lyden af raveren, der slipper kontrollen i det snittende stroboskoplys på dansegulvet. Tag med ind i en fascinerende blotlæggelse af techno-rave-kulturen. Giv dig hen til et glødende møde mellem krop og forsvinden, lys og mørke, stilstand og bevægelse, organiske blink og eksponeret eksistens.

”UNTZ - UNTZ - UNTZ” er et besættende billedmaleri, skabt af Fors Works aka Martin Forsberg. Som koreograf er han internationalt anerkendt for sine hypermodernistiske danseforestillinger, der hele tiden udfordrer betydningen af tid og sted, det regelbundne og det overskridende. I forestillingen møder du danseren Nastia Ivanova, som folder sig ud i et scenedesign lavet af Aarhus Teaters husscenograf, David Gehrt.

OBS! Forestillingen spilles kun på engelsk

Præsenteres i samarbejde med Fors Works

Støttet af:

  • Statens Kunstfond
  • Norrlandsoperan

Fors Works

KOREOGRAFI Martin Forsberg SCENOGRAFI David Gehrt LYDDESIGN Mitja Nylund MEDVIRKENDE Nastia Ivanova

Videoteaser Untz untz untz

Scala Foyer - tid til hygge

Nyd en simreret fra Cafe Hack i Scala Foyer

Simreret inkl. en øl kr. 125,- 
Simreret alene kr. 85,-

Den er klar allerede en time før forestillingens start på hverdage og efter forestillingen på lørdage.  Ønsker du at vente til efter forestillingen, skal det bestilles i baren inden forestillingen eller i pausen.

Hvis du vil være sikker på at retten er klar kan den købes forud ved at klikke på billedet:

Simreret i Scala Foyer

Café Hack tilbyder også teatermiddage, drinks og lette retter i restaurationslokalerne.
Se aktuel menu og åbningstider