Spillested
Event location

Aarhus Teater

Spilledato
Lørdage fordelt over sæsonen
Spilletidspunkter
kl. 9.30 / 11.00
Priser
65 kr. inkl. gebyr
Varighed
Ca 75 min

Rundvisninger på Aarhus Teater

Sæsonen igennem er der på udvalgte dage offentlige rundvisninger med mulighed for at gå teatret efter i krogene. En rundviser fortæller om husets historie, om arkitekturen og udsmykningen. Turen går rundt i hele huset – til de forskellige scener, værksteder, rekvisitkælder mv. Rundvisninger på teatret sker under hensyntagen til kunsten. Der kan være prøver på scener eller i prøvesale samt travlhed på værksteder, der medfører, at vi ikke kan garantere at turen går forbi alle scener og værksteder.

Rundvisningen starter ved teatrets hovedtrappe i Teatergaden og varer ca. 75 min. Entreen er 65 kr. (50 kr. for skoleelever og studerende).

OBS! Vi gør opmærksom på at rundvisningen ikke egnes til gangbesværede da vejen går ad trapper.

Skræddersyede rundvisninger

Større grupper kan træffe aftale om rundvisning på teatret på udvalgte dage. Det koster 60 kr. pr. deltager i grupperundvisninger eller et minimumsbeløb på 1500 kr. For skoleelever og studerende 50 kr. pr. deltager eller et minimumsbeløb på 1000 kr.

Du kan træffe aftale om grupperundvisninger på til arrangement@aarhusteater.dk Vi tilbyder desuden grupperundvisninger i forbindelse med forestillinger og/eller middag på teatret.

Se vores øvrige tilbud til grupper