FORSAMLINGSHUSET

AARHUS TEATERS MØDESTED FOR LEVENDE SAMTALE

Danmark er de tusind forsamlingshuses land. Her samles vi om kultur, debatter, koncerter, konfirmationer, bankospil, bryllupper og begravelser. Den folkelige tradition for inspirerende samvær lever; også i Aarhus Teaters Forsamlingshuset. Her byder vi på fællesspisning, samtaler og kunstneriske indslag. Vi har holdt Teater Bingo Banko, en inspirerende aften i selskab med skuespillere fra Aarhus Teaters ensemble og en række arrangementer, hvor eksperter indbyder til samtale om forskellige emner. Også i denne sæson holder vi den levende samtale varm i Forsamlingshuset. Om filosofi, videnskab, historie, etik og aktuelle tendenser – alt sammen sat i relation til Aarhus Teater og vores repertoire. Forsamlingshuset er et mødested, hvor vi sammen kan hente ny inspiration og blive klogere på kunsten og dens rolle i samfundet.

Præsenteres i samarbejde med FO-Aarhus

Aarhus Teater er mere end teater. Vi åbner huset for arrangementer af meget forskellig karakter for at skabe rum for fordybelse, samtale eller fællessang. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Forsamlingshuset.

Gå ikke glip af det næste Forsamlingshus

Tilmeld dig Aarhus Teaters nyhedsbrev - så er du blandt de første til at få mulighed for billetter til vores forestillinger og arrangementer.

Forsamlingshuset Aarhus Teater
Forsamlingshuset
Teaterdirektør Trine Holm Thomsen
Teaterdirektør Trine Holm Thomsen
Det er i teatrets rum, vi møder os selv og forbinder os med hinanden.
Trine Holm Thomsen

"Det er i teatrets rum vi får en ganske særlig mulighed for at forbinde vores eget liv med andres. Det kan være med dem, vi ligner eller på ingen måde ligner. Dem, vi måske ikke ville møde eller hvis stemme, vi hører for første gang. Teatret giver os på samme tid udsyn og medlevende indblik. Sådan har jeg det selv, når jeg er i teatret og er en del af publikum. Det er følelsen af nærvær. Af at være sammen med andre om noget særligt. Det er, som om teatret åbner os for omverdenen. På Aarhus Teater ønsker vi at skabe rum for fællesskaber, og det glæder mig, når vi lykkes med det."

Teatret skaber rum for fællesskaber
Oplev lignende arrangementer på Aarhus Teater

Syng med
Aarhus Teaters Kor

Læs mere

Lyt til podcasten
Kulissen

Læs mere