Aarhus Teater Forsamlingshuset

En aften i selskab med Jens Jørn Spottag 

Spis, hyg og snak med os en aften i september

Jens Jørn Spottag er aktuel i Aarhus Teaters opsætning af Shakespeares mesterværk Kong Lear i titelrollen som den egenrådige konge, der må afgive sin magtposition og pludselig befinder sig i et eksistentielt frit fald.

Med rollen som Kong Lear fejrer Jens Jørn Spottag 40-års jubilæum som skuespiller. I den anledning har vi inviteret Jens Jørn Spottag til en levende og inspirerende samtale med Forsamlingshusets faste vært, højskoleforstander og idehistoriker, Simon Axø om Kong Lear, kunstens betydning og livet som skuespiller.

Som altid i Forsamlingshuset vil der være fællesspisning, hyggeligt samvær og stemningsfulde indslag undervejs.

Præsenteres i samarbejde med FO-Aarhus og Testrup Højskole

Forsamlingshuset Aarhus Teater
samtale - kunst - samvær

Forsamlingshuset

Aarhus Teaters mødested for levende samtale

Danmark er de tusind forsamlingshuses land. Her samles vi om kultur, debatter, koncerter, konfirmationer, bankospil, bryllupper og begravelser.

Den folkelige tradition for inspirerende samvær lever; også i Aarhus Teaters Forsamlingshuset. Her byder vi på fællesspisning, samtaler og kunstneriske indslag. Vi har holdt Teater Bingo Banko, en inspirerende aften i selskab med skuespillere fra Aarhus Teaters ensemble og aftener, hvor eksperter indbyder til samtale om tidens tendenser og emner.

Vi holder den levende samtale varm i Forsamlingshuset. Om filosofi, videnskab, historie, etik og aktuelle tendenser – alt sammen sat i relation til Aarhus Teater og vores repertoire. 

Vært på Forsamlingshuset er højskoleforstander og debattør Simon Axø

Præsenteres i samarbejde med FO-Aarhus og Testrup Højskole

Det var virkelig hyggeligt - og virkelig god mad!
Gæst i Forsamlingshuset
God snak! Dejligt at blive klogere uden at det var belærende
Gæst i Forsamlingshuset

Trine Holm Thomsen
Trine Holm Thomsen
Vi vil gerne give folk en oplevelse af, at vi er borgernes hus, og at de kan føle sig velkomne.

Rum for fællesskaber

I teatrets rum møder vi os selv og hinanden. Her er vi sammen med andre om noget særligt. På Aarhus Teater ønsker vi at dyrke dette fællesskab, både når vi sidder sammen i salen og oplever forestillingerne, og når vi for eksempel mødes til en samtale i Forsamlingshuset eller synger sammen med Aarhus Teaters Kor. I løbet af sæsonen vil vi præsentere en lang række arrangementer, hvor fællesskabet står i centrum.

Aarhus Teater er mere end teater. Vi åbner huset for arrangementer af meget forskellig karakter for at skabe rum for fordybelse, samtale eller fællessang. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Forsamlingshuset

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende annoncerer aftenerne.


Natten - en teaterkoncert
Spiller ikke længere
Kong Lear
ScalaFRA 4. okt.
Tænkepauser Live
ScalaFRA 8. okt.