Vi søger lystekniker

Aarhus Teater søger pr. 1. august 2019 en dygtig lystekniker til en fast fuldtidsstilling.

JOBPROFIL
Som lystekniker på Aarhus Teater indgår du i en afdeling på i alt 4 lysteknikere. Du samarbejder tæt med både sceneteknikere, forestillingsledere og skiftende kreative teams – særligt scenografer og lysdesignere.

Vi arbejder projektorienteret på de enkelte teaterproduktioner i teams, der består af medarbejdere fra alle produktionsafdelinger i huset. Lysafdelingen refererer til scenechefen.

Primære arbejdsopgaver:

  • Opsætning/fokusering/nedtagning af lys på scenerne
  • Indgå i teatrets produktionsteams (teamhjul)
  • Lysafvikling af forestillinger
  • Vedligehold af udstyr og oprydning
  • Indgå i afdelingens planlægning af sæsonens forestillinger

Du må forvente skiftende arbejdstider samt påregne en del aften- og weekendarbejde. Løn efter overenskomst med Teknisk Landsforbund.

DIN PROFIL
Vi forventer, du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – du er eksempelvis teatertekniker med interesse og flair for lys. Du har praktisk erfaring med lyssætning indenfor teater, koncerter, events el.lign.
Dine samarbejdsevner er lige så stærke som din tekniske kunnen og du formår at finde løsninger i tilspidsede situationer. Du er vant til at tage ansvar og arbejde selvstændigt og har overskud til at give en hånd med – også når opgaverne falder udenfor dit eget fagområde. Du har ordenssans og kan se værdien i et ryddeligt og struktureret lager.
Du behersker engelsk på samtaleniveau og er en rutineret pc bruger.

VI TILBYDER
Vi tilbyder dig en spændende, kreativ arbejdsplads med højt til loftet og plads til både gode idéer og udfordringer. Hos os får du erfaringer og oplevelser, du ikke får mange andre steder. Som lystekniker er du med til at sikre en høj teknisk kvalitet i vores teaterproduktioner. Du har stor indflydelse på udvikling af dit fagområde og planlægning af dine arbejdsdage.

Vi glæder os til at høre fra dig senest mandag den 20. maj kl. 12. Send din ansøgning elektronisk til job@aarhusteater.dk, skriv ’lystekniker’ i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til scenechef Jesper Ahnfeldt på 4213 4660. Vi afholder samtaler i uge 22 og 23.


Aarhus Teater er en moderne og kreativ arbejdsplads, hvor vi brænder for at skabe unikke oplevelser. Vores ambition er konstant at udfordre og motivere hinanden i det daglige arbejde – til gavn for teatret og tilskuerne. Som Danmarks største landsdelsscene opererer vi med 5 scener og 12- 15 egenproduktioner årligt.