Christian Hetland

Uddannet skuespiller i 2004 fra Statens Teaterskole. Sammen med Nanna Bøttcher var han i 00´erne en af hovedkræfterne på Aarhus Teater, hvor han medvirkede i Fobiskolen, Rester af Alice og Et grisehjerte, Melampe, Dans og Verdens ende samt TV2 teaterkoncerten Hele verden fra forstanden, Cabaret og Harun og Eventyrhavet. I 2007 spillede Hetland med i den danske thriller Cecilie.

De seneste år har han arbejdet freelance i København og har bl.a. medvirket i Wienerballader på Det Kongelige Teater, genopsætning af Fobiskolen på Ny Aveny og Aarhus Teater og, Win win – vi elsker arbejde på Teater 770 og Alle får smæk på Mammutteatret Alting Mødes på Det Flydende Teater. Christian Hetland har også spillet med i børne- og ungdomsforestillingerne In Real Life, Too på Teater ZeBU, Drengen der vandt det hele på Teater Masken, Baggårdteatrets Statsministeren, Teater Maskens En Grimm Historie, Alias Teaterproduktions Fucking Fattig og samt Deadline på Teatret St.Tv.

Hetland har bl.a. kunnet opleves både i familieforestillinger som Snedronningen og Narnia, Scala forestillingerne Den Gode Vilje, Biedermann og Brandstifterne og Orestien og på Studio scenen i Kaldet og My Heartache brings all the boys to the yard 

Medvirker i sæson 2019/20 på Aarhus Teater i:

"Det væltede ned med glimmer..."