Nanna Bøttcher

Nanna Bøttcher er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2005 og senere videreuddannet på Auteur-uddannelsen på Odsherred teaterskole (2011-13). Siden 2005 har Nanna arbejdet som freelancer, med base i København.

Man har bl.a. kunnet opleve hende i UGESATIRE – alle får smæk og Æblet på Mammutteatret. Sex & Vold på Husets Teater. Made in India) på Odense Teater og Teater Grob. I sæson 2009/10, var hun en del af teater Momentums skuespillerensemble VOL 3.0 og har desuden medvirket i den meget omdiskuterede forestilling Pretty woman A/S (i en container på Vesterbro). I 2014 var Nanna Bøttcher medstifter- og udvikler af det satiriske, kunstneriske protestparti, Dukkepartiet.

På Aarhus Teater har hun medvirket i Fobiskolen, Kødkarrusellen, TV2 teaterkoncerten Hele verden fra forstanden, K+L+M+R og Faust og reklamekabareten.

I 2012 besøgte Nanna Bøttcher Aarhus igen og medvirkede i Teater Katapults åbningsforestilling på Godsbanen LUFT HAVN. Fra sæson 2015/16 er Nanna fast i Aarhus Teaters ensemble.

Her har man bl.a. kunnet opleve Nanna i Snedronningen, En Kvinde uden Betydning, Erasmus Montanus, Momentet og Biedermann og Brandstifterne

I sæson 2018/19 kunne man bl.a. opleve hende som den hævngerrige dronning i Orestien på Scala 

Medvirker i sæson 2019/20 på Aarhus Teater i:

"Vi kan mærke hinanden i rummet"