Billetservice

ÅBNINGSTIDER

BILLETSALG:

Mandag - fredag
kl. 14.00 – 18.00

I forbindelse med forestillinger holder vi mandag - fredag åbent for personlig henvendelse frem til forestillingsstart og lørdag kl. 14.00 – 16.00.

BILLETTELEFON 70213021:

Mandag - fredag 
kl. 14.00 - 18.00

Lørdag lukket

__________________________________________________

KONTAKT

Du finder Billetservice i Teatergaden, til højre for hovedindgangen.

TELEFON 70213021

Har du spørgsmål vedrørende vores forestillinger eller til billetbestilling er du velkommen til at skrive til os på: billet@aarhusteater.dk

Gruppebestilling
Ønsker du at bestille billetter til virksomheder, skoler eller grupper bedes du ringe på telefon 7020 4292. Telefonen er åben alle hverdage i tidsrummet 14.00-18.00

Rabatter

Vil du se flere forestillinger?
Er du studerende?
Går du tit i teatret med den samme flok veninder?
Eller elsker du den nye danske dramatik? 

Vi har helt sikkert en rabat til dig og dine ønsker. 

Få oversigten over de forskellige tilbud til dig

Gavekort til Aarhus Teater

Giv et gavekort til levende oplevelser!

Det er hurtigt og enkelt at købe gavekort online, du bestemmer selv gavens størrelse og kan printe gavekortet ud med det samme. Billetpriserne på teatret ligger fra 60 - 455 kr. Gavekort udstedes dog kun på et helt antal kroner fra 100 til max 2500 kr. Gavekortet kan efter køb sendes enten til dig eller direkte til modtageren. Det koster 35 kr. i forsendelses- og ekspeditionsgebyr, hvis gavekortet skal sendes fysisk fra teatret.

PAKKET FINT IND
Gavekort kan også købes ved personlig henvendelse i Billetservice. Her kan du også få det pakket ind i en flot gaveæske.
Se åbningstider her.

Gavekort Klikher

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra den dag det udstedes. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Bemærk: Det er desuden pt ikke muligt at købe gavekort og billetter på en gang, ønsker du at købe begge dele, skal du derfor foretage to køb. Gavekortet er gyldig i 3 år fra købsdato.

Køb gavekort online - klik her eller på billedet og gå til køb.

INDLØS DIT GAVEKORT
Har du modtaget et gavekort, kan du benytte det på vores hjemmeside ved at bruge den 16-cifrede kode, der er noteret på gavekortet. Du kan ligeledes benytte det til køb af billetter ved henvendelse til vores billetsalg på teatret.

Dit besøg

MEDBRING BILLET
Husk at tjekke dato, scene og spilletidspunkt på din billet. Billetten skal medbringes på dagen og fremvises, enten i printet version eller som den tilsendte pdf på din mobil.

KOM I GOD TID
Dørene til forestillingen lukker ved forestillingens start. Vi anbefaler derfor at komme i god tid, så du kan nå at finde din plads og hænge overtøjet i garderoben. Ved alle scener er der foyerområder, hvor du kan nyde stemningen inden forestillingen. Her kan du også købe drikkevarer m.m. Der er indgang til alle scener fra Teatergaden.

TRANSPORT OG PARKERING
Se vores vejledning til parkeringsmuligheder her

Som gæst til Aarhus Teater, kan du nemt og bekvemt få parkeret bilen, i tide til at nyde forestillingen. Parker bilen i Q-Parks P-hus i Magasin. Det fungerer på den måde at du (1) trækker en p-billet ved indkørslen til p-huset. (2) Herefter stempler du billetten når du ankommer til teatret, spørg vores servicepersonale for vejledning. (3) Når du kører ud af p-huset skal parkeringen betales i betalingsautomaten, stemplet giver automatisk 30 % rabat.

GARDEROBE OG TOILETTER
Ved alle Aarhus Teaters scener er der garderober, hvor du kan hænge dit overtøj. Garderoberne er gratis og benyttes på eget ansvar. Der findes dame, herre og handicaptoiletter ved alle scener.

FORESTILLINGSPROGRAMMER
Du kan købe program til aftenens forestilling umiddelbart inden forestillingen og i pauserne. Programmer kan også købes hos Billetservice. I programmerne kan du fx læse baggrundshistorier, interviews med instruktør og medvirkende samt få flotte forestillingsbilleder med hjem.
Klik hér for at se programmerne online

PAUSEN
Hvis der er pause i forestillingen, vil den vare 15-20 minutter. 

MAD OG DRIKKE
Ved alle scener kan du købe drikkevarer før forestillingen og i pauserne. Derudover kan du købe slik mv. Vi modtager dankort i alle barer. På Cafe Hack kan du spise før eller efter forestillingen.

MOBILTELEFONER
Mobiltelefoner skal være slukket under forestillingen, da signalerne kan forstyrre vores tekniske udstyr. Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage lyd fra forestillingerne.

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg på Aarhus Teater, er du altid velkommen til at henvende dig til vores servicepersonale.

MERE INFO...
Aarhus Teaters nyhedsbrev er for dig, som gerne vil holdes opdateret om vores forestillinger og øvrige arrangementer, om skuespillere og instruktører, om livet bag scenen og på teatret iøvrigt. Klik hér for at til- eller afmelde dig vores nyhedsbrev - du kan også følge Aarhus Teater på Facebook og Instagram 

Ofte stillede spørgsmål

HVAD HVIS EN FORESTILLING BLIVER AFLYST?
Hvis en forestilling bliver aflyst eller spilletidspunktet for en forestilling bliver ændret, vil vi forsøge at kontakte dig direkte. Hvis du har registreret en e-mail eller et mobilnummer i forbindelse med dit køb, vil du modtage informationen på e-mail og/eller sms. Vær i den forbindelse opmærksom på, om henvendelser fra Aarhus Teater bliver sorteret fra i spamfiltret i din mailboks. Sådanne ændringer bliver også annonceret på forsiden af hjemmesiden, så husk at checke denne inden du tager hjemmefra.

I tilfælde af en aflysning kan købte billetter til den pågældende dag refunderes eller byttes til en anden dag i spilleperioden om muligt. Bemærk dette skal ske inden udløb af den pågældende sæson hvor forestillingen spiller.

Kontakt os på telefon 7021 3021 (se åbningstider her) eller på mail billet@aarhusteater.dk.

KAN BILLETTER RETURNERES?
Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning. Evt. ekspeditionsgebyr refunderes ikke. For at få billetter refunderet skal du kontakte Billetservice - husk at oplyse dit ordrenummer ved din henvendelse.

HVORDAN BYTTER JEG MINE BILLETTER?
Vi bytter gerne dine billetter til en anden dag i spilleperioden. Bemærk venligst at billetter ikke kan byttes til en anden forestilling. Der tages forbehold for udsolgte spilledage. En ombytning koster 20 kr. pr. billet og skal ske senest den sidste hverdag før forestillingen.

JEG HAR MISTET MINE BILLETTER, HVAD GØR JEG?
Vi kan hurtigt og nemt printe dine billetter igen, bemærk venligst at det koster 20 kr. pr. billet.

HVOR SPILLER FORESTILLINGEN?
Vi har fire forskellige scener, der er adgang til alle scenerne fra Billetservice. På forestillingssiderne kan du se; scenen, spilleperioden, spilletidspunkt samt priser og forestillingens varighed. Varigheden kan først oplyses lige før premieren.

ER DET SIKKERT AT KØBE BILLETTER ONLINE?
Salg af billetter til Aarhus Teaters forestillinger foretages via billetudbyderen Billetten.dk. Der tillægges et billetgebyr på 10 kr. ved køb af billetter. Billetten.dk sikrer, at dine kreditkortoplysninger behandles sikkert og efter gældende retningslinjer, herunder sikkerhed ved datakryptering. Du kan til enhver tid se Billettens regler og kontrakt om behandling af personoplysninger på siden http://www.billetten.dk/persondata.

For at du kan handle hos os, skal du lade dig registrere med min. følgende personlige oplysninger: Navn / adresse / telefonnummer / e-mail-adresse. Personlige oplysninger anvendes til at tildele dig et reservationsnummer og til at kunne foretage online betaling via dine oplyste kreditkortinformationer samt til, at kunne orientere dig om evt. ændringer i spilletidspunkter, aflysninger og andre relevante kundeinformationer. På www.forbrug.dk kan du læse mere om regler vedrørende markedsføring og handel på internettet.

HANDICAP SERVICE

Handicapp

KØRESTOLSPLADSER
På Store Scene og Scala har vi 2 kørestolspladser pr. forestilling. På Studio og Stiklingen har vi 1 kørestolsplads pr. forestilling. Kørestolspladser bestilles telefonisk eller ved personlig henvendelse hos Billetservice.

Kørestolsbrugere samt publikum der kan fremvise medlemskort fra Invalideorganisationernes Brugerservice eller stamkort fra Dansk Blindesamfund kan gratis medbringe ledsager i Aarhus Teater. Kontakt Billetservice på tlf. 7021 3021.

ADGANG FOR KØRESTOLSBRUGERE
Elevator er tilgængelig ved sceneindgangen i Skolegade hvor man kan kontakte vagten på dørtelefonen og herefter lukkes ind. Kontakt venligst teatret i forvejen. Der kan parkeres i Teatergaden ved teatrets hovedtrappe. Handicaptoiletter forefindes ved alle sale og ved Billetservice.  

HØREHÆMMEDE
Til hjælp for hørehæmmede kan der på Store Scene og Scala - ved henvendelse til servicepersonalet - udleveres radiomodtager, som kan anvendes med halsslynge (teleslynge) eller hovedtelefon. Ved billetkøb er Billetservice gerne behjælpelig med at finde de bedste pladser.

Hjemmesiden Aarhus Pilot anmelder kulturinstitutioner med særligt fokus på stedets egnethed for publikum med handicap. Læs deres anmeldelse af Aarhus Teater her

HANDICAP P-PLADS
Der findes få handicapparkeringspladser i Teatergaden lige foran teatret. Efter at Bispetorvet er lukket for kørsel, skal der nu køres til Teatergaden fra Kannikegade, hvor ensretningen er vendt. Dvs. at der skal køres ind af Skolegade fra Mindebrogade ved Europa Plads.