Cafe Hack

Gå tørskoet fra bordet til teatret

Cafe Hack ligger i Teatergaden, i samme bygning som Aarhus Teater, lige ved Bispetorv og Århus Domkirke. Cafeen har fået sit navn efter arkitekt Hack Kampmann, som har tegnet Aarhus Teater. Cafe Hack er et fransk inspireret brasserie med et højt gastronomisk niveau. Interessen for det nordiske køkken og råvarer er også afspejlet i menuerne. Ud over at kunne opleve den hyggelige atmosfære kan du fra restaurantlokalet gå tørskoet til og fra teatret. Læs mere på www.cafehack.dk

TEATERMENU
Cafe Hack serverer specielle teatermenuer inden teaterforestillingerne og lette anretninger efter teatertid for Aarhus Teaters gæster. Læs mere nedenfor eller på cafehack.dk/menukort/teatergaest.

Har du spørgsmål til Cafe Hack send en mail til: info@cafehack.dk

Gør en god aften bedre

Nyd "aftenens menu" på Cafe Hack

BESTIL MENUEN HJEMMEFRA OG SPIS PÅ CAFE HACK
Allerede ved dit online billetkøb kan du tilkøbe "Aftenens Menu" på Cafe Hack, så du kan nyde en middag samme dag, som du skal i teatret. Menuen sammensættes dagligt af køkkenchefen og kan tilkøbes på udvalgte aftener. Middagen nydes på Cafe Hack, og når Aftenens menu er købt via hjemmesiden,er der samtidig reserveret bord i restauranten. På hverdage kan du nydes en toretters menu serveret inden forestillingen fra kl. 17.30. På lørdage, når der spilles eftermiddagsforestilling, serveres en fireretters menu efter endt forestilling.

Se mere om aftenens menu på: cafehack.dk/menukort

Der ydes en rabat på "Aftenens Menu" ved køb online. Der er endvidere kun et begrænset antal middage til salg pr. aften.
Menuen kan kun købes på udvalgte datoer.

Klik på billedet for bestilling af teatermenu mandag-fredag (udvalgte datoer)

Teatermenu man-fredag

Klik på billedet for bestilling af teatermenu lørdag (udvalgte datoer)

Teatermenu lørdag

 

TEATERTALLERKENEN
Til dig, der har lyst til at nyde en let anretning efter forestillingen på hverdage, serverer Cafe Hack den populære Teatertallerken. Anretningen skal forudbestilles og nydes i Cafe Hacks hyggelige lokale.

 

Nem Pause

ad libitum for kun 65 kr.

I forbindelse med udvalgte forestillinger tilbyder Cafe Hack nu også "Nem Pause". Forsyn dig med vin, cava, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks ad libitum for kun 65. kr. pr. person.

Nem Pause afholdes ved Store Scene i Salonen, som er det tilstødende lokale til Buegangen på 1. balkon ved indgang 6 på 1. sal. Ved forestillinger på Scala er afholdes Nem Pause i Scala Foyer.

"Nem Pause" kan købes online eller på dagen inden forestillingsstart.

Klik på billedet for køb af Nem Pause til forestillinger på Store Scene

Nem Pause på Store Scene

 

Klik på billedet for køb af Nem Pause til forestillinger på Scala

Nem Pause på Scala

Scala Foyer - tid til hygge

Nyd en simreret fra Cafe Hack i Scala Foyer

Simreret inkl. en øl kr. 125,- 
Simreret alene kr. 85,-

Den er klar allerede fra kl.18 på hverdage og efter forestillingen på lørdage.  Ønsker du at vente til efter forestillingen, skal det bestilles i baren inden forestillingen eller i pausen.

Du behøver ikke at forudbestille simreretten, du kommer bare, men vil du være sikker på, at der er en tallerken til dig, så kan du reservere retten på info@cafehack.dk

Simreret