Teatertur for grupper

Til personaleforeningen, klubben, familiefødselsdagen, jubilæet, kundemødet, kick-offs, konferencen ...

I kan følges ad til en teaterforestilling – evt. med en introduktion til stykket, middag eller en afsluttende snack på teatrets Cafe Hack. Teatrets smukke sale og publikumsområder kan også danne ramme om andre oplevelser – f.eks. konferencer, møder, jubilæer mv.  

I teatret oplever man alle følelser. Nærværet til skuespillerne og her&nu-oplevelsen adskiller teateret fra f.eks. biograf og kunstudstillinger. Derfor er det også helt specielt at gå i teatret med kollegaer, udvidet familie, netværk eller naboer. Den oplevelse man får sammen, kan ikke genskabes andet sted. Derfor er teateroplevelsen oplagt til at styrke fællesskabet i en gruppe, til at knytte folk tættere sammen. 

I kan naturligvis booke vores lokaler til dagsmøder - inkl. forplejning

Gruppebilletter

Billetkøb, mad eller merviden - I bestemmer

Ønsker I som gruppe at bestille billetter til en teaterforestilling er teatrets Billetservice klar til at rådgive og hjælpe, og I har som gruppe fordelsagtige reservationsmuligheder.

På forestillinger på Store Scene samt Scala kan opnås grupperabat ved køb af min. 20 billetter. Billetter med grupperabat kan ikke købes online, men ved at kontakte Billetservice.

Spisning & Drikkevarer

Jeres aften på Aarhus Teater kan gøres ekstra dejlig med fx en lækker middag i de smukke publikumsområder til Store Scene, forudbestilte drikkevarer og snacks til pausen eller en ”gå-hjem-anretning” i caféen. Læs mere her og få et uforpligtende tilbud. 

Få en personlig introduktion til forestillingen
Hvis I ønsker at få lidt ekstra "insider"-viden til forestillingen, kan I bestille en kort uformel snak om stykket (10-15 min.)., Det vil typisk være en af de medvirkende som afholde dette, men også være en af teatrets andre ansatte.  Introduktionen foregår typisk inden stykkets (ca. 45 min. før) eller umiddelbart efter. Pris: 500 kr. 

Informer Billetkontoret i forbindelse med bestilling af teaterbilletter, eller skriv en mail til Arrangement@aarhusteater.dk

Se vores rabatmuligheder