Uden for almindelig teatertid

Aarhus Teater er et fantastisk hus som for alvor lever, når teatersale og publikumslokaler er fulde af forventningsfulde og glade besøgende. Men det betyder ikke, at huset ligger stille hen, når der ikke er forestillinger. Her er der rig mulighed for at udnytte teatrets imponerende lokaler og sale og trække på medarbejdernes engagement og specialviden. Café Hack kan være behjælpelig med al slags forplejning fra velkomstdrinks, boller & kakao til forrygende 7-retters middage.

Lad vores forskellige teatersale og smukke publikumslokaler danne ramme om jeres næste møde, konference, kundeaften mv. De gamle flotte lokaler tilføjer jeres besøg noget helt ekstra, og vi hjælper med at planlægge og afvikle jeres besøg fra start til slut, så I bare kan nyde jeres arrangement.

Vi arrangerer individuelt efter dine ønsker.

Teatrets arrangementskoordinator kan kontaktes på tlf. 4213 4680 / Arrangement@aarhusteater.dk 

Færdige mødepakker

Afhold dit dagsmøde i vores elegante rum

Begynd dagen med ankomst via den flotte hovedindgang mod Bispetorv kl. 8.45. Cafe Hack sørger for morgenmad, frokost samt kaffe og sødt, og lokalet fremstår med kaffe, vand og friskskåret frugt frem til dagens afslutning kl. 17.00.

Kongeværelset – til det eksklusive dagsmøde for 4-16 pers. 

Mødet afholdes i Kongeværelset omkring et stort ovalt mødebord. Lokalet har integreret lærred, projektor samt højtalere og danner med sin smukke og mere intime atmosfære en hel særlig ramme for dit møde.  595 kr. pr. pers.

Kampmann Salen – til det større dagsmøde for 15-80 pers. 

I den stemningsfyldte Kampmann Sal er der mulighed for både bordopstilling samt stolerækker. Salen har et stort integreret lærred (400cmx400cm), projektor for op til to brugere ad gangen samt højtalersystem – alt med brugervenlig betjening. Der kan endvidere tilknyttes mikrofon til talere. 525 kr. pr. pers.

De forskellige lokaler og teatersale

STORE SCENE – ca. 700 pladser fordelt på gulvet samt 2 balkoner

Store Scene

 

 

BUEGANGEN – max 150 pers.

Buegang

 

 

KAMPMANN SALEN – max 120 pers.
SALONEN – max 80 pers. 

Kampmannsalen

 

 

KONGEVÆRELSET – max 18 pers.

Kongevaerelse

 

 

SCALA – ca. 270 pladser

Scala

 

 

SCALA FOYER – max 270 pers.

Scala Foyer

 

 

STUDIO og STIKLINGEN – ca. 80 pladser hver (afhænger af sceneopbygning)

Studio

 

 

CAFÉ HACK – max. 75 pladser

Hack