Anmelderkorpset bestod af:

 Camilla Mathiassen
Camilla Boutrup Mathiasen

Umættelig kulturtosse, kommende dramaturg, historiefortæller og tidligere vestjyde.

Emil Fogh Christiansen

Emil Fogh Christiansen 

Teaterentusiast/nørd/tosse med BA i dramaturgi og passioneret interesse for at dyrke og se teater siden teenagealderen. SCENE! WUHU!

Emilie Hackenberg Alstrup
Emilie Hackenberg Alstrup

Jeg studerer dramaturgi, og jeg bestræber mig på at se så meget teater som muligt, hvilket resulterer i 4-5 teaterture om måneden både i Aarhus og det øvrige danske land. 

Frederikke Jacobsen 

Frederikke Sølvsteen Jacobsen
Huset-KBH introducerede mig for de mange muligheder i kulturen. Med 10 venues blev jeg hurtigt interesseret i musik, film, kunst & teater

 

Kyla Andersen
Kyla Andersen

Jeg opsøger jævnligt teatrets, biografens og koncertsalens mørke, hvor selvrealiseringskapløbet dæmpes og der bliver plads til nærværets glød. 

Louise Fogh Christiansen
Louise Fogh Christiansen

Jeg nyder teater, der giver pokker i mine forventninger og tør have en mening om sin tid, sig selv og de andre, hvad end budgettet siger 10 mio. eller en rulle gaffatape.

Rikke Frigast
Rikke Frigast Jakobsen

Jeg er meget betaget af al formidling gennem kroppens fysik. Jeg benytter oftest teatret, biografen, dansegulvet, museet og vinterbadeklubben.

Trine Woldiche
Trine Wøldiche

Uddannet i moderne kultur, dramaturgi og litteraturvidenskab. Holder af alle teatrets genrer og især nyfortolkninger af klassikere. 

Tidligere medlemmer af korpset

Christina Qvist Clemens
Nysgerrig kulturentusiast, der leder efter skjulte skatte. Jeg bruger kulturlivet til at udvide min horisont og opnå fortryllende øjeblikke

Ida Stærkjær Nielsen
For at være ærlig er der ikke meget sammenhæng mellem eget selvbillede og min virkelighed når det kommer til mit kulturforbrug. Jeg har læst Æstetik og Kultur på universitetet, i realiteten ser jeg nok mest bare superhelteserier på Netflix. 

Louise Højmark
Jeg lever af at skrive – allerhelst om kultur. Du finder mig altid med en bog i hånden, en film på skærmen eller teaterbilletter i tasken.

Sara-Lisa Schuster-Rossel
Mine kulturvaner placerer sig midt imellem egne lyster og andres likes. At være kulturel kan betyde alt og intet for mig. Ofte på samme tid

Cecilie Wibe
Jeg beriger min hverdag med skæve teaterforestillinger, eksperimenterende musik fra byens scener eller horisontudvidende foredrag på Dokk1.