AARHUS TEATER ER IKKE KUN TEATER FOR AARHUS

Ikke bare et teater i en landsdel i Danmark eller i en europæisk kulturhovedstad. Aarhus Teater er grænseløst teater ...

Vi bryder grænserne med ny dansk dramatik, og vi udfordrer klassikerne med nytænkning. Vi gør som vi plejer, når vi giver scenen til fremtidens skuespillere og dramatikere: Vi finder talentet og skaber stjerner.

Vi ser muligheder. Det er derfor, vi inviterer dig med!

Allan Aagaard
Direktør
Trine Holm Thomsen
Teaterdirektør

Vil du høre mere?
Kontakt koordinator Rikke Dueholm
arrangement@aarhusteater.dk
tlf.: 42134680

DE SKRÅ BRÆDDER - DET SKÆVE HUS

Det er ikke et sponsorat som alle andre. Det er ikke bare et spørgsmål om at yde og nyde. Det handler om engagement og partnerskab. Ikke bare om teaterbilletter som tak, men en adgangsbillet til et helt forunderligt hus fyldt med skæve og unikke muligheder ...

SNORETRÆK OG NETVÆRK. DRAMATIK OG TAK
Der er de muligheder, der ligger lige for. At komme tæt på livet på og bag scenen – tæt på skuespillere og tæt på fortidens, nutidens og fremtidens historie. Tæt på partnere i et netværk, hvor kultur spiller en rolle. Tæt på dramatikken, komikken og musikken – i stor Scala, på Store Scene eller helt intimt i det små på Studio og Stiklingen. Der er eksponering som tak – masser af eksponering. Og så er der de skæve muligheder, der ikke er så skæve endda.

RAMMER OG RUM. LÆRING OG LEG
Sæt scenen til produktlanceringen, konferencen eller mødet i rammerne af et arkitektonisk mesterværk. Lad tæppet gå for en festmiddag i rampelys, Kongeværelset eller Buegangen – anderledes, intimt eller storslået. Se hvad der sker, når skuespillere instruerer i samarbejdets kunst eller løfter personalerevyen til stående applaus. 

Når ledelsen klædes på med humor– og medarbejdernes børn klædes ud til fastelavn, mens medarbejderne oplever, at de spiller en rolle ud over det sædvanlige. Eller når tæppet går for personlig udvikling, og virksomhedens kunder får stof til eftertanke fra teaterfolk og rollemodeller. Bare tænk stort. Tænk skævt.

SCENER FRA ET PARTNERSKAB
Som partner med Aarhus Teater er man på rollelisten. Man kan spille hovedrollen. Man kan være den bærende kraft i en enkelt scene. Man kan stå i kulissen – eller være med til at bygge den. Man kan få det, som man vil ha’ det. Og det kan alle parter få gavn af.

Velkommen til det skæve hus.

 

Aarhus Teater - et hus fuld af liv

SCENER & RUM

AARHUS TEATER HAR 4 SCENER OG ENDNU EN PÅ CAFE HACK.

Scenerne er vidt forskellige i udtryk – fra det barske rå beton til det forfinede Art Nouveau.

SCENER
Vi tilbyder et anderledes ”set up”, idet der for det meste vil være en scenografi/kulisse at forholde sig til ...

Det er vores erfaring, at det altid bidrager til oplevelsen. Det giver mening at stå i et anderledes og kunstnerisk rum, når man nu har valgt at afholde arrangementet/”sætte sig i scene” på Aarhus Teater.

Mulighederne for typer og udtryk af arrangementer er kun begrænset af fantasien.

Eksempler:
Kunde-/medarbejderarrangementer, kurser, seminarer, foredrag, præsentationer af nye produkter, prisoverrækkelser …

STORE SCENE
690 Pladser + plads til 4 kørestole

SCALA SCENEN
275 Pladser + plads til 2 kørestole

STUDIO
80 Pladser

STIKLINGEN
90 pladser

 

LOKALER
Som scenerne sætter man selv scenen for hvad man vil …

Eksempler:
Fester - tema, sommer eller galla med rød løder og fakler, receptioner, konferencer, VIPmiddage, bestyrelsesmøder, ansættelser, store og små kunde/medarbejderarrangementer, kurser, go´morn og gå hjem møder …

KAMPMANNSALEN
Kapacitet ca. 150 pers. stående.
90 pers. siddende v./ runde borde

SALONEN
Kapacitet ca. 80 pers.
40 - 50 pers. siddende v./ runde borde

PROMENADE FOYEREN / BUEGANGEN
Kapacitet ca. 250 pers.
80 - 140 pers. siddende v./ runde borde

KONGEVÆRELSET
18. pers. siddende v./ et ovalt bord

SCALA FOYER
Kapacitet ca. 300 pers.
140 pers. siddende v./ runde borde

Erhverv Aarhus afholdt i 2013 Aarhus Konferencen 2013 på Aarhus Teaters Scala Scene: "ALLE med relation til Aarhus Teater leverede en helt suveræn serviceindsats. Professionelt fra første planlægningsmøde til sidste oprydning. Fleksible og imødekommende medarbejdere på alle poster. At involvere en given scenografi – i forbindelse med Aarhus Konferencen var det den spændende forestilling Farlige Forbindelsers rammer, der blev en del af konferencens indhold. Til stor glæde og inspiration for de 150 erhvervsledere/politikere og embedsmænd, der deltog på en forårsdag i 2013.

Bente Højsgaard Steffensen
Direktør
ERHVERV AARHUS

Billetter, sponsorarrangementer ... & andet

INVITATIONSBILLETTER

Aftenen starter én time før tæppet går med en eksklusiv præsentation af forestillingen. I pausen giver vi en drink, og efter forestillingen kan I møde hele holdet på og bag scenen.

ØVRIGE BILLETTER
I har mulighed for eksklusivt at reservere billetter før løssalgsstart, både kontraktens fribilletter og billetter derudover.

I bliver inviteret til præsentation af næste års repertoire før alle andre.

SPONSORARRANGEMENTER … OG ”ANDET”

SOMMERUDFLUGTEN i august med en udflugt til ildsjæle inden for erhverv, kultur & kunst.

NYTÅRSKUREN i januar er en herlig aften med middag, taler og underholdning

SÆSONMIDDAGEN i foråret, afholdes i forbindelse med den sidste Store Scene premiere.

SÆRARRANGEMENTER … AD HOC !

Det var et storslået arrangement og en forbilledlig måde at inddrage og kræse om sponsorer.
Er virkelig blevet grebet af hele stemningen, historikken og set-uppet

Tim Monrad Larsen
Direktør
SALG MED OMTANKE

Kurser & unikke muligheder

KURSER

Teatrets skuespillere og instruktører ved om nogen, hvad det vil sige at skulle ”levere en vare” ! De kender og anderkender udfordringen ved at skulle præstere ”live”. De ved, at ”sceneskræk” er individuelt - én har angsten i intellektet, andre blokerer i kroppen.

PRÆSENTATIONSTEKNIK

”Hvordan kommer jeg udover scenekanten med mit budskab”

Om det at indtage scenen scenevant med ro, overblik & overskud. Lær om retorik og det at være tryg ved spontan publikumsudfordring.

NY LÆRING / OMSTILLING

”Fra flovt til sjovt”!
At forstå og acceptere at man yder en god, naturlig og selvfølgelig service, og har det fint med det ! - uanset om der er accept eller afslag på forslaget/ tilbuddet/henvendelsen.

”At turde det” !
Der undervises i det, at forholde sig til ”lige nu og her”, at være ”naturligt” tilstede. Ikke at være bange for kontroltab. At opøve evnen til at vende et nej tak til et ja tak.

SAMARBEJDE

”Der var engang …” !
… en personale revy.

Bliv klogere på samarbejde – brug ”humor som nøddeknækker til indsigt”


UNIKKE MULIGHEDER I SÆRLIGE OMGIVELSER

Arrangementer, Skuespilintroduktioner & Rundvisninger

ARRANGEMENTER

Aarhus Teater er et kreativt hus som gør sig umage hver gang. Det at sætte en ære i at gøre jeres arrangement til noget særligt, ligger os meget på sinde, da det jo er de cirkler, I skaber, som vi sidenhen næres ved. Derfor bestræber vi os på at bidrage så meget som mulig i planlægningen af arrangementet. Vi har 18 faggrupper under teatrets tag, så fagligheden er mangfoldig …

Lad Aarhus Teater hjælpe dig med …
Kunde -/ medarbejderarrangementer, eksklusive middage, galla-/temafester, receptioner, produkt præsentationer, konferencer, bestyrelsesmøder, ansættelser, møder, kurser, prisoverrækelser, foredrag, seminarer, jul, fastelavn, påske, sommer, firma … arrangementer.


SKUESPILINTRODUKTION

En god måde at berige et arrangement på, er ved at få en indtroduktion til aftenens forestilling ved en skuespiller, instruktør eller kapelmester. Det kan også være en snak om oplevelsen efter forestilllingen.

RUNDVISNING

Tag med os på skattejagt !
En rundvisning tager typisk 5 – 6 kvarter. Her får du en tur rundt i det 114 år gammelt teater, fra kælder til kvist gennem 7 niveauer, over de 4 scener, og gennem nogle af de 576 rum.

Tusind tak for en super behandling i forbindelse med vores arrangement i går. Alle jeres medarbejdere var helt enestående og meget professionelle - så send endelig rosen videre.

Alle vores chefer har rost arrangementet og teatret. Vi glæder os meget til at samarbejde med Jer i fremtiden.

Med venlig hilsen
Lars Højgaard
Salgschef
SALLING

Eksponering

Vi krediterer alle vore sponsorer og samarbejdspartnere på vores hjemmeside, i sæsonmagasiner, i forestillingsprogrammer, på tv skærme i publikumsarealer og på tavler i publikumsarealer 

EKSPONERING

Vi krediterer alle vore sponsorer og samarbejdspartnere på vores hjemmeside, i sæsonmagasiner, i forestillingsprogrammer, på tv skærme i publikumsarealer, tavler i publikumsarealer og i nyhedsbreve.

Særskilt aftales kreditering i forbindelse med printannoncering, viral annoncering, plakater, flyers, abribusér, biografreklamer, tv reklamer, billetter, facadade belysning på Aarhus Teater.

Endvidere er der eksklusivt for hovedsponsorer mulighed for 1/1 sides annoncering i sæsonmagasin samt i forestillingsprogrammer

6 MIO. SØM

Vi har et godt samarbejde med Aarhus Teater. Samarbejdet går begge veje! Vi fik en henvendelse om at levere 6 mio. søm beregnet for scene dekoration til Hamlet. Det var en helt usædvanlig forespørgsel. Vores producent havde aldrig tidligere leveret en så stor mængde at den samme type søm. Vi fik løst opgaven og fik til gengæld rigtigt meget PR ud af leverancen. Alt i alt et spændende og konstruktivt samarbejde.

Med venlig hilsen
Kåre Møller
Trælastdirektør
STARK               

 

"Aarhus Teaters Sponsor Talentpris"

Talentprisen uddeles én gang pr. sæson, til en elev på enten Skuespilleruddannelsen eller Dramatikeruddannelsen på Den Danske Scenekunstskole. Prisen gives i form af eksklusiv undervisning/ophold. 

”AARHUS TEATERS SPONSOR TALENTPRIS”

AARHUS TEATERS SPONSORER STØTTER FREMTIDENS KUNSTNERE
Talentprisen uddeles én gang pr. sæson, til en elev på enten Skuespilleruddannelsen eller Dramatikeruddannelsen å Den Danske Scenekunstskole.
Prisen gives i form af eksklusiv undervisning/ophold. Modtageren vælges af rektor for henholdsvis Skuespilleruddannelsen og Dramatikeruddannelsen, samt direktøren ved Aarhus Teater.

Café Hack

Cafe Hack er moderne gastronomi, varme sommeraftener med kold hvidvin under åben himmel og varm kakao i november. Det er konfirmationer og konferencer. Det er brunch, bryllup og brasserie. Der er de helt store arrangementer, som fylder hele teatret, og de små, intime selskaber i husets kringelkroge ...

EN SMAGFULD REJSE

For mig har stedet en helt særlig atmosfære. En stemning af afslappet luksus, med et strejf af nostalgi. Det ligger i arkitekturen, i husets historie og ikke mindst i de mennesker, der driver stedet. En kombination, som tilsammen skaber det her særlige rum, hvor der på alle måder er højt til loftet.” Niels Ellegaard, skuespiller

Cafe Hack er moderne gastronomi, varme sommeraftener med kold hvidvin under åben himmel og varm kakao i november. Det er konfirmationer og konferencer. Det er brunch, bryllup og brasserie. Der er de helt store arrangementer, som fylder hele teatret, og de små, intime selskaber i husets kringelkroge. Med sin beliggenhed i Hack Kampmanns smukke Aarhus Teater er stedet imidlertid også en færd i arkitektoniske detaljer og finurligheder - og ikke mindst levet teaterliv.

Tag med på en smagfuld rejse i råvarer, rum og tid.
Velkommen til Aarhus Teater & Cafe Hack.

Thomas Jensen
Restauratør
thomas@cafehack.dk