hvor stjernerne blinker opgang 2
Stiklingen

Stiklingen

Dato

2. - 14. sept 2023

Varighed

60 min. uden pause


Gæstespil fra Opgang2 Turnéteater

Hvor stjernerne blinker

En eventyrlig og musikalsk fortælling om flugt, identitet, overlevelse og familie

Opgang2 er en af landets førende skabere af teater for, om og til unge, og vi ser frem til at præsentere Opgang2’s helt nye forestilling, Hvor stjernerne blinker. En eventyrlig og musikalsk fortælling om en forkælet, hvid curlingkat, hvis familie tvinges på flugt, da deres land rammes af krig. Familien tager katten med, men undervejs kommer de væk fra hinanden, og katten må stå på egne poter på en rejse gennem Europa for at blive genforenet med sin familie.

I forestillingen følger vi i teenagekattens spor og oplever de ting, den udsættes for, valg, den må tage, og de mennesker og dyr, den møder. For hvad sker der, når ens fundament bliver revet væk under én? Hvordan holder du fast i det, der gør dig til den, du er, når alt det, du har bygget dit liv på, er forsvundet?

Hvor stjernerne blinker er skrevet og instrueret af Opgang2’s kunstneriske leder, Reumert- vinder Pia Marcussen. På scenen får du en stærk duo med Uffe Magnus Kristensen og Baraa Qadoura, der i 2015 som kun 15-årig charmerede hele landet som deltager i X-Factor.

Holdet bag 

Pia Marcussen
TEKST & INSTRUKTION
Baraa Qadoura
MEDVIRKENDE
Uffe Magnus Kristensen
MEDVIRKENDE
Bolette Engstrøm Bjerre
Speak & sang
Cecilie Sadolin
Komponist
Marcus Aurelius Hjelmborg
Lyddesign

Aarhus-baserede Opgang2 er fast samarbejdspartner med Aarhus Teater, og nye forestillinger har siden 2013 haft premiere på Aarhus Teater, inden de tager på turné rundt i landet.