Vi søger en rengøringsassistent

Aarhus Teater søger pr. 1. november 2018 eller snarest herefter en rengøringsassistent i en stilling på 31 t/uge

JOBPROFIL:

Du kommer til at indgå i et team bestående af 6 ansatte, som har faste rengøringsområder på teatret og i vores øvrige bygninger. Herudover har Aarhus Teater en række lejligheder i Aarhus C, som rengøres af afdelingens medarbejdere. Nogle af disse kommer til at indgå som en del af dit rengøringsområde.

Dine arbejdstider er delvist fleksible men skal placeres i tidsrummet ml. kl. 05.00 – 12.00 på hverdage. Herudover har du lørdagsvagt ca. en gang om måneden.

Aarhus Teater holder fast sommerlukket i ugerne 27 – 30.

DIN PROFIL:

Vi forventer at du er pålidelig, stabil og pligtopfyldende.

Du er engageret og glad for dit arbejde. Du skal have gode samarbejdsevner og kunne tage aktivt del i at arbejde i et selvstyrende team. Det betyder, at du skal kunne tage ansvar for dit eget område – og sætte en ære i at aflevere et pænt og rent område, når du går hjem.  Du skal beherske mundtligt dansk og det er en fordel, hvis du behersker PC på brugerniveau – og så skal du have en god fysik, for vores hus er fyldt med trapper og skæve vinkler!

Du skal have dokumenteret rengøringserfaring samt eventuelt have taget grundrengøringskursus. Du skal have kendskab til arbejdsteknikker samt til midler/kemikalier, så du både kan anvende rengøringsudstyret hensigtsmæssigt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

VI TILBYDER:

Vi tilbyder dig en spændende arbejdsplads med gode kolleger og stor mulighed for at have medindflydelse på dit daglige arbejde.

Arbejdet er ikke omfattet af overenskomst men af kollektiv løn- og vilkårsaftale for medarbejderne i afdelingen.

Vi glæder os til at høre fra dig snarest og senest torsdag den 25. oktober. Vi tjekker løbende ansøgninger, og besætter stillingen når vi har fundet den rette kandidat.

Send din ansøgning elektronisk til job@aarhusteater.dk, skriv ”rengøringsassistent” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til koordinator Lone Hein Jensen på telefonnummer 42134650 ml. kl. 9.00 og 10.00 på mandage og tirsdage.