Ledige stillinger på Aarhus Teater

Vi søger: 

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til HR-chef Lene Christensen på lene.christensen@aarhusteater.dk

Dramaturg

Vi søger pr. 1. januar 2018 en dramaturg til en deltidsstilling på 20 t/uge. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år, med mulighed for forlængelse.

 

Du vil fast følge produktionerne på vores Studio-scene, hvor fokus er på at afsøge nye former indenfor scenekunsten. Derudover vil du blive tilknyttet dramaturgiatet på Aarhus Teater og du kommer til at spille en central rolle i arbejdet med teatrets repertoire og kreative projekter. Dramaturgiatets arbejde danner grundlaget for husets produktioner og definerer teatrets kunstneriske profil.

JOBPROFIL

Vores dramaturgiat består – ud over denne stilling – af teaterdirektøren, chefdramaturgen og en deltids dramaturg. Dramaturgerne refererer til teaterdirektøren.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Produktionsdramaturg på produktioner på Studioscenen, herunder manuskriptudvikling
  • Udvikling af nye, kunstneriske tiltag
  • Opsøgende arbejde i forhold til arrangementer rundt om forestillingerne, bl.a. samtaler og debatter
  • Repertoireplanlægning
  • Research og læsning/vurdering af manuskripter
  • Forestillingsprogrammer – i samarbejde med vores kommunikationsafdeling

Du må forvente skiftende arbejdstider og en del aftenarbejde i forbindelse med prøver og premierer.

DIN PROFIL

Du har engagement og drive og du brænder for at være med til at udvikle scenekunsten. Du er nysgerrig, iderig, samfundsengageret og har pondus. Du har fingeren på pulsen i forhold til udviklingen indenfor det scenekunstneriske område national og internationalt. Du er selvstændig, modig og står ved dine meninger. Du er god til at samarbejde på tværs af afdelinger og faggrænser.

Du er uddannet dramaturg eller er kandidat fra teatervidenskab, og du har dokumenteret erfaring med dramaturgisk arbejde. Du besidder stærke formuleringsevner og sprogkundskaber – særligt kandidater med tysk vægtes højt.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig en stilling i et fantastisk, kreativt hus. Her er koncentreret aktivitet og kunstnerisk virkelyst både på og bag scenerne fra morgen til aften.
Vi tilbyder dig en unik mulighed for at være med til at udvikle og præge Aarhus Teaters kunstneriske linje. Du bliver en del af et dynamisk og ambitiøst hus, der på højt fagligt og kunstnerisk niveau skaber engagerende og vedkommende forestillinger.

Din ansøgning skal indeholde en motiveret ansøgning (max 2 sider) inkl. dit teatersyn og dit CV. Løn efter individuel forhandling.

Vi glæder os til at høre fra dig senest onsdag den 8. november kl. 12.00. Send din ansøgning og CV til job@aarhusteater.dk, skriv ’dramaturg’ i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en mail til chefdramaturg Hanne Lund Joensen på hanne.joensen@aarhusteater.dk.

Vi afholder samtaler i uge 46 og 47.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Aarhus Teater er en moderne og kreativ arbejdsplads, hvor vi brænder for at skabe unikke oplevelser. Vores ambition er konstant at udfordre og motivere hinanden i det daglige arbejde – til gavn for teatret og vores publikum. Som Danmarks største landsdelsscene opererer vi med 5 scener og 12-15 egenproduktioner årligt og omkring 100.000 publikummer om året.